lauantai 2. toukokuuta 2015

Kirpparilöytöjä

Tehtiin viime torstaina kierros kirpparille. Ja pakko hehkuttaa taas näitä löytöjä. Kevät takkia lähdettiin etsimään, mutta sopivaa ei tällä kertaa löytynyt. Paljon muuta kivaa kuitenkin, kuten tämä lelu, joka on jo kovassa käytössä.

Eikös ole söpö tämä Nemo body?

Hyväkuntoiset vähänkäytetyt kävelykengät. Meillä todennäköisesti lähdetään kesään mennessä kävelemään,  niin kesäkengät on hankittava kyllä vielä ihan uudet. Nyt jo niin kova yritys seisomaan ilman tukea. Kesällä varmaankin kova meno päällä :-)

Nämä Me&I vaatteet on kyllä niin ihania! Mitä uutena olen katsonut niin aikas tyyriitä vain, kun kokokin muuttuu tiuhaan tahtiin. Päätin siis tehdä jatkossa myös yhtä hyviä löytöjä eri kirppareilta.

Tämäkään merkki t-paita ei maksanut juuri mitään.

10-vuotias poikani kysyi, josko löytäisin hänellekkin jotain kivaa, ja löytyihän sieltä:-)vieläpä mieluinen T-paita kesäksi. Todellakin nämä kaikki maksoi yhteensä vain 11.50€! Nyt jää sitten ylimääräiset rahat säästöön lankavarastojen kartuttamiselle, mitä näistä olisi mennyt kaupassa ostettaessa ;-)

2 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt upeita löytöjä. Itsekin suosin kierrättämistä. Jotain pientä tähän aiheeseen liittyvää saattaa olla luvassa toukokuun paketissakin ;)
    Ja huomasin, että banaaniletutkin ovat maistuneet, mukavaa.
    -SNY32-

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kiertätys on kyllä niin hyvä juttu! Lastenvaatteita ja lelujakin on niin helppo kierrättää. Ja nykyään voi tehdä niin hyviä löytöjä kirppiksiltä. Kiva jos olet keksinyt myös pakettiin jotain kierrätykseen liittyvää! Tykkään! Ja banaaniletut, ne on hyviä! Kesällä vielä tuoreita marjoja päälle niin nam!!!

    VastaaPoista