tiistai 28. helmikuuta 2017

Helmikuun kosmetiikkasuosikit




Helmikuun kosmetiikkasuosikkeja tulikin nyt ihan useampi tässä kuussa. Ihan suosikeista suosikein oli Nivean Cellular Perfect Skin silmänympärysvoide. Tämä ihan selvästi vähentää aamuisin tummia silmänympäryksen ihoa ja iho näyttää virkeämmältä heti aamusta. 

Toinen oli tämä Lumenen Nordic Noir Deep Impact ripsiväri. Tykkään ihan todella paljon. Ei tee paakkuja ja levittyy tasaisesti. Ainoa, että tarvitsen päivittäisiin ulkoiluihin vedenkestävän ripsivärin. Jos tätä siis tulee vielä myyntiin vedenkestävänä, niin ehdottomasti olisi ykkösripsiväri. 

Garnierin vartaloemulsio kuivalle ja herkälle iholle oli ihan loisto ostos. Tässä on niin miellyttävä tuoksu ja hyvin heti imeytyvä koostumus. Tämän sarjan shampoota olen käyttänyt, ja tiesinkin tämän olevan todellakin käyttöön tuleva tuote. Tämä tosiaan sisältää kaurakermaa ja mantelimaitoa, eikä sisällä parabeenejä. Tuoksu on kukan-, vaniljan- ja mantelintuoksuinen. 

Nivean Silk Mousse suihkuvaahto on arjen ylellisyyttä. Todella riittoisa purkki. Ja tämän vaaleansinisen purkin tuoksu on mielestäni paremman tuoksuinen kuin aiemmin kokeilemani tummansininen.

 Jazzy&Crazy ihanan pirteä hunajan tuoksuinen body mist. Pirteä ja raikas tuoksu tässä. 

 Ja viimeisenä, muttei vähäisinpänä. Tänään kävin hakemassa Citymarketista Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation meikkivoiteen. Sävyssä 1 Kultahiekka. Itselläni on niin vaalea iho, ja tämä on aivan täydellinen talvi-iholleni. Jos siis kaipaat vaaleaa meikkivoidetta, niin tämä on täydellinen ainakin minun mielestäni.  Ja nyt vielä tämän päivän ajan tarjouksessa Citymarketeissa 11.90€. Normaalihintahan on 19.95€ Tässäpä nämä ihanat suosikit tällä kertaa.

 Mukavaa päivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti