Ohje löytyy tuosta pakkauksesta, ja tosiaan tarvitaan lisäksi vain vettä, hieman suolaa, pussi perunarieskahiutaleita ja vehnäjauhoja.
Annetaan vain hieman turvota tuo vesi-perunahiutaleseos. Lisätään suola ja vehnäjauhot. Lisätään taikinakeot pellille ja litistetään rieskoiksi.
Itse litistän ruokalusikalla ja ripauksella vehnäjauhoja, niin pinnasta tulee ihanan sileä. Eikä taikina tartu lusikkaan, kun käyttää apuna vehnäjauhoja. Pistellään lopuksi haarukalla reikiä pintaan ja sitten vain uuniin paistumaan kunnes on saanut hieman väriä pintaan.
Nämä ovat lisäksi maidottomia, jos et lisää päälle juustoa ja käytät maidotonta levitettä. Ja oi että, miten herkullisia hieman lämpiminä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti