keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit tulevat tässä. 

 Sain Lontoosta tuliaisiksi tätä ihanan raikasta ja sopivan hempeää Agent Provocateur FATALE PINK tuoksua. Todellakin uusi suosikkini! 

 Sitten päätin kokeilla myös tätä Essencen meikki sarjaa. Lähimmästä Citymarketista tätä ei vielä löydy, mutta Tarjoustalosta löysin.

 Kokeilin tätä colour&care lipstick + avocado butteria. Löytyi sitten heti ihan täydellinen nudesävy. En usein käytä värillisiä huulipunia kuin juhlavammissa tilaisuuksissa. Ennemminkin huulirasvat ovat arjessa ja töissä useammin käytössä. Nyt kyllä olen tätä sävyä käyttänyt ihan melkeinpä päivittäin. Tämä on mielestäni huulirasvamaista ja hoitavan tuntuista, silti antaa hieman sävyä huulille. Sopii todellakin ihan niin juhlaan kuin arkikäyttöönkin. Ja hinta on edullinen. 

Ainoa miinus oli se, että tätäkin sävyä oli vain enää kaksi jäljellä hyllyssä, ja näissä ei ole mitään sulkuteippejä vaan myös uusia pakkauksia oli mennyt joku kokeilemaan. Tämä näytti kokeilemattomalta, joten uskalsin ostaa. 

Jatkossa käyn kyllä kaupassa katsomassa sävyt ja tilaan ainakin nämä huulituotteet netin kautta. Huuliöljyjä voisi ostaa kokeiluun seuraavaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti