perjantai 15. marraskuuta 2013

Sairastelua.

Kyllä on taas kivaa...tai todellakaan ei ole. Nimittäin nuorimmaisemme on tässä sairastellut oikein kunnolla pari päivää. 

Alkoi kovalla kuumeella ja nyt tästä aamusta on sitten oksenneltu koko päivän. 

Surkeana tuossa sohvalla vieressä makaa ja katselee kun isoveli pakkailee jalkapallo kamppeitaan. Isoveli lähtee yöksi ensimmäiselle pelimatkalle toiselle paikkakunnalle. Harmittaa etten nyt päässyt itse mukaan. Mutta mieheni kanssa sovittiin että lähden sitten seuraavalle ulkomaan pelireissulle. 

Tein juuri lapsille lettuja kun sairastupalainen sanoi että niitä voisi yrittää syödä, mutta vielä mitä...tulivat samantien ylös. Eli nyt sitten yritetään vain nesteitä juoda ja kuumelääkkeitä syödä. Jospa huomenna jo jotain muutakin pysyisi jo sisälläkin. 

Asiasta toiseen. Viikolla pistäydyin kirjakaupan kautta. Kylläpä tykkään kirjakauppojen tunnelmasta. Ihana katsella läpi uusia uutuuksia. Ihan paras on Stockmannin kirjakauppa nyt kun sinne tuli tuo uusi kahvilakin. Vielä en päässyt kahvilaa testaamaan, mutta tyttären kanssa on suunniteltu siellä piakkoin käyvämme. Saa nähdä mitä ihanuuksia sieltä mukaan lähteekään. Ainakin sitten jotain mukavaa sinne kotipuoleen tuliaisiksi on sieltä tarkoitus katsoa :-).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti