keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Laboratoriossa.

Kylläpä on hyvä, että lääkkeet on keksitty. Lääkäri määräsi minulle siis kahta eri kipulääkettä selkäkipuun. Ja arvatkaapas kuka nukkui todella hyvät yöunet viime yönä! Minä tietysti! 

 En voi käsittää miten selkäkipuiset kestävät, varsinkin jos sitä kestää kauan ja lääkkeet eivät helpota.

 Minulla on välilevynpullistuma. Se painekipu alaselässä lisättynä viiltäviin kiputiloihin jalkaan ja yläselkään oli aika vaikea kestää. Vaikka eihän tämä ole mitään verrattuna muihin pahempiin sairauksiin. 

Nyt lupaan itselleni aloittaa kotiselkäjumpat jos nyt saan selän kuntoon. Netistä löytyy vaikka minkälaisia selkäjumppa ohjeita, joita jo eilen illalla katselinkin. Kannattaa kaikkien kokeilla niitä. Vaikka ei selkäkipua olisikaan. Ennaltaehkäisy on tärkeää. Muistakaa pitää selistänne huolta, minäkin nyt yritän ;-).

Tänä aamuna kävin myös verikokeissa. Usein en itse ole joutunut käymään kuin lasten kanssa. Nyt olikin ihan melkein kahden tunnin odotus ennen kuin pääsin satutus penkkiin. Inhoan verikokeen ottoa varsinkin jos se tehdään paastossa. Verta ei toisesta kädestä tullut tarpeeksi vaikka kahdesta kohdasta kokeiltiin. Vasta toisesta kädestä onnistui. 

Mutta nyt siivous ja ruoanlaitto puuhiin. Mukavaa iltaa kaikille vaikka tämä postaus ei niin mukava ollutkaan!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti