lauantai 23. marraskuuta 2013

Koulu

Onpas ihanaa kun lapsi tykkää koulusta ja luokastaan! Mukava opettaja on myös enemmän kuin tärkeä. Muistan oman ekaluokan opettajan niin hyvin vieläkin. On jäänyt hyvät muistot ensimmäisestä kouluvuodesta. 

Eilen illalla venytimme tyttären kanssa taikinaa;-). Siis taikinaterapiaa pullien muodossa. Resepti peruspulliin löytyy leivontablogin puolelta.

Samalla tytär kertoi kuinka opettaja oli halannut häntä ja sanonut ettei tarvitse jännittää tulevaa leikkausta. Että hyvin se menee. Sitten oli kaikki koulukaverit  käyneet halaamassa. Oi miten ihanaa! Oli tullut myös kysymyksiä, että otetaanko siellä sairaalassa sulta koko silmä pois;-). No onneksi nyt ei sentään. 


Tytöt kovasti olivat halunneet heti maanantaina soittaa ja kysellä miten meni. Saa nähdä ollaanko illalla jo kotona vai ei. Joissain tapauksissa voi joutua jäämään yöksikin. Saa nähdä. Mutta tosissaan leikkaus on jo alkanut hieman jännittää meitä kaikkia. 

Eilen katseltiin viikon läksyjä. Niitä on ihan mukavasti. Ainakin saa ajan kulumaan jos niitä pystyy tekemään. Tosiaan leikkauksen jälkeen pitää olla viikko pois koulusta.

2 kommenttia: