lauantai 28. marraskuuta 2015

Pojalle sukat





Sny-paketista sain tätä ihanaa Maija-lankaa. Poikani halusi,  että kudon tästä langasta hänelle lämpimät villasukat kylmiin treeni iltoihin. Ja johan olikin mieleinen väri ja lanka!

Tästä samasta langasta isoveli ja pikkuveli tilasivat minulta myös heille villasukat, joten olihan minun heti tilattava lisää tätä poikien mieli lankaa. Vielä tilaan myöhemmin toisen satsin, sillä miehenikin nyt kainosti katseli sukkia. Sanoi ettei hänelle tarvitse, kun menee näihin poikienkin sukkiin jo paljon aikaa. Mutta nämä ensimmäiset sukat valmistuivat 2 illassa! Eli tikuttelenpa hänelle, veljelleni ja vielä muutamat ehkä lahjaksikin.

Tätä värikästä Maija-lankaa löysin Käsityöliike Katariinan nettikaupasta. Yllätyin iloisesti nopeasta toimituksesta postilakosta huolimatta. Parissa päivässä sain lankatoimitukseni.  Samalla myös tilasin nämä yksiväriset langat lasten toivelapasiin! Arvaattekos jo mitkä lapaset näistä on tulossa? 

4 kommenttia:

  1. Siitähän tuli kivan väriset sukat! Maija lanka on hyvää sukkalankaa. En kyllä keksi mitkä lapaset ovat tulossa, mutta jäänpä odottelemaan millaiset lapaset ovat valmiina:)
    -Snysi-

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Ja tulee kyllä lämpimät sukat. Samoin lapasiin näyttää sopivan mainiosti. Elokuvahahmo, joka nyt on suosittu lasten keskuudessa. Sellaiset lapaset lupasin tehdä :) saa nähdä onnistunko. Kuvaan tänne sitten kun valmistuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hieman ajattelinkin:) Minionitko? Olen törmännyt niihin monissa blogeissa. Varmasti onnistuvat:)
      -Sny-

      Poista
  3. Kyllä, juurikin ne :)
    Itsekkin katsellut niitä eri blogeista ja suosikit on myös meidän lapsilla :)

    VastaaPoista