sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Ostoksilla tyttären kanssa  Kävimme eilen ostoksilla tyttären ja pojan kanssa. Välillä on hyvä päästä viettämään laatuaikaa isompien lasten kanssa. Tänään oli tyttären päivä, tytär siis päätti missä käymme.  Yhdessä siis kävimme tyttären mielipaikoissa.

Kiertelimme eri kosmetiikka kaupat, kävimme jäätelöllä,  donitsilla, ja vietimme laatuaikaa. Erilaiset suihkutuotteet, huulirasvat ja hajuvedet ovat nyt tyttärelle mieluisia.  Yllättäin löysimmekin tämän mieleisen suihkushampoon ihan sittarista ruokaostosten yhteydessä. Oli vieläpä tarjouksessa 3:lla eurolla.

Tuoksu on aivan ihanan mansikkainen. Tyttären mielestä kermamainen koostumus. Testattu on siis heti, kun kotiin päästiin.

Toinen ostos olikin ihan tärkeä. Kuulin, että silmälaseja käyttäville on mahdollista saada urheiluun tuollaiset silmälasin pidikkeet.  Näitä saa ihan silmälasiliikkeistä. Oli kyllä hyvä ostos, sillä nyt tytär pääsee myös telinevoimistelu treeneihin. Se on lisäharjoite jalkapallotreenien lisäksi.  Nyt pysyy lasit päässä hyvin missä tahansa urheilussa.

Ja sitten vielä muuta asiaa.  Olen ajatellut tehdä postaus sarjan edullisesta kotiruoasta.

Itseäni kiinnostaa tehdä ruokaa isolle perheelle edullisesti. Mutta myös niin, että maistuu lapsille. Olen myös tietoisesti lisäämässä kasviksia ruokavalioon myös meidän vähän kasviksille nirsoille pojille. Onneksi sentään salaatit maistuvat hyvin kaikille. Mutta ruokiinkin olisi kyllä kiva saada lisättyä kasviksia.

 Siispä tulossa meidän edullisia arkiruokia, joita voi mahdollisesti valmistella jo etukäteen edellisenä iltana ja siten tehdä  myös nopeasti.

Uuniruoat tietysti vie oman aikansa. Niitä usein teen, sillä ruoan voi helposti laittaa uuniin valmistumaan, vaikka pienimmän päiväunien ajaksi.

 Nythän meillä on perheessä maitoallerginen ja kaksi laktoositonta. Siispä ruoat on usein maidottomia. Lisään myös tiedon ohjeeseen, jos on maidoton. Huomenna vuorossa ensimmäinen arkiruoka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti