lauantai 12. syyskuuta 2015

Syksyn ensimmäinen Sny-paketti

Eilen kävin hakemassa syksyn ensimmäisen Sny-paketin! Ja voi, mikä pallo täältä löytyikään:-)! Kuukauden teemana oli " Taikapallo-Magic yarn ball".  Kerästä paljastui yhä uudelleen ja uudelleen lisää yllätyksiä. Paketti sisälsi siis lankapallon, ohje Nurmilintu huiviin ja lapasiin. Ja kirjeen. 

Tältä siis näytti paketti kokonaisuudessa, kun olin pallon kokonaan purkanut. Ja tosiaankin sny:ni :-) tämän keriminen ja purkaminen ei ihan hetkessä käy, niin paljon tuota lankaa oli! 1-vuotiaalla oli hauskaa, kun vieressä seurasi mitä yllätyksiä paljastui.  Herkulliset kaakaot menivät heti lapsille:-), tuo onkin heidän lempi kaakaotaan. 

 Aivan ihanaa sinisävyistä liukuvärjättyä villa lankaa, joka riittää yhteen isoon, tai kahteen pieneen huiviin. Tai sukkiin. Tämä lanka onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Ihanan tuntuista.  Ja miten ihanan väristä! Tästä teen Nurmilintu huivin. Ihana rintaneula, jossa lukee: "Miul on kaikki langat käsissä" Osuva lause!

Kun tämä pieni suloinen pehmolelu paljastui, vieressä seuraava pikkuiseni oli ihan haltioitunut :-). Tämä pääsikin heti rutisteltavaksi ja halittavaksi. Yritin ottaa kuvaa tuosta, mutta pienen liikkeet ovat niin nopeita, että enhän saanut yhtään selkeää kuvaa tähän julkaistavaksi. Mutta voin kertoa, tämä sai pienen miehen suupielet hymyyn. 

Näin kauniita silmukkamerkkejä!

Tämmöisiä ihanuuksia myös paljastui kerimisen varrella. Kerroslaskurin otin heti käyttöön! Ja voin kertoa, että on iso apu! Monesti menee laskut sekaisin mutta ei enää:-) ! Kiitos ihana Sny:ni! Upea paketti! 

6 kommenttia:

 1. Kiva kun pidit paketista. Minä olen täällä jännittänyt ja käynyt kurkkimassa blogiasi...Kerroslaskuri on mitä mainioin apuväline, ilman sitä en tulisi toimeen:) Nuo puikot laitoin, jos teet lapsille paksuja pipoja, niin niillä on mukavampi neuloa kuin sukkapuikoilla. Hauskaa aurinkoista syksyn jatkoa:)
  Salainen ystäväsi

  VastaaPoista
 2. Todellakin pidin!!! Kiitos vielä!!!! Ja siis tuo kerroslaskuri, enää en ilman sitä pärjää :). Niin mainio, kun minulla päivällä työt keskeytyvät useaan otteeseen tämä on ihan pakollinen apu! Olitpa ajatellut kyllä ihanasti puikoistakin. Nuo ovat varmasti todella hyvät pipojen tekoon, kohta niitä taas tarvitaankin. Oikein ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle Sny:ni!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa muhkea paketti ja ihania, kesäisiä perhosnappeja.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on! Perhosnapit on niin kauniit. Täytyy kehitellä niistä jotain tyttärelle. Tai sitten veljen tytölle jotain söpöä :-)

  VastaaPoista