tiistai 22. syyskuuta 2015

Kuvia viikonlopulta

Viikonloppuna käytiin tytön peleissä molempina päivinä. Lauantaina olikin aikamoisen kylmä ilma. Ei ollut yhtään liikaa, kun puin pojalle haalarin ja kunnollisen lakin, joka suojasi korvia tuulelta. Tuuli kylmästi. Sunnuntai olikin sitten jo aurinkoinen päivä. Tosin välillä aurinko porotti liiankin kuumasti, välillä taas täristiin kylmässä tuulessa.

 Avuliaat hinaajat kirja on meidän pienen ehdoton suosikki kirja tällä hetkellä. Sitä luetaan ahkerasti.

Olenhan minä ehtinyt vähän kutomaankin...yöllä kun kaikki muut nukkuu. Tähän asti olen päässyt Nurmilintu huivin kanssa. Täytyy myöntää, kyllä tämä malli koukuttaa. Kun aloittaa, ei pysty enää keskeyttämään vaikka kuinka väsyttäisi.

 


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää huivin alku! Kun lapset on pieniä ei jää paljon aikaa omille harrastuksille. Mutta ehkä sitten joskus:) Kiva edes saada pikkuisen aikaa vaikka neulomiseen. Itse asiassa tulin utelemaan, onko sinulla millaisia neulekirjoja ja pidätkö yleensä neulekirjoista?
    - Salainen ystäväsi-

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Totta, mutta yritän saada sitä neulomisaikaa kuitenkin aina johonkin saumaan. Tekee itselle hyvää olla joku ihan omakin harrastus kiireen keskellä. Minulla on Rakas villasukka kirja. Ja Kalastajan vaimon suosikkineuleita ja suloista arkea.

    VastaaPoista