sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Juomapullo


Nyt olen viikonloppuna metsästänyt juomapulloa, jossa on pilli. Sellaisen näin jonkun ostaneen lapselle. Lähinnä etsin pillipulloa ulkokäyttöön. Eli meidän tapauksessa pullon, josta voisi kentän laidalla juoda esim. itse tehtyä pirtelöä. Pilli on siihen hyvä apu, ei sotke niin kovin kuin juotuna vaikka mukista. 

Marjapirtelö on nyt niin hyvä ja suosittu välipala meillä. Isommille lapsille teen marjoista, rahkasta, banaanista ja maidosta.  Nyt tälle pienimmälle hänelle sopivista marjoista, banaanista ja kauramaidosta. Eilen kokeilin lisäksi soya-vanilja -jugurttia. Tuo pirtelö oli ihan suosikki. Lisää olisi vain halunnut. 

Joku oli löytänyt pillijuomapullon Citymarketista. Kävin sitten siellä kysymässä, mutta liekkö uusi juttu kun sanottiin, ettei ainakaan vielä ole saatavilla. Prismastakaan en löytänyt, mutta ajatelin kokeilla tätä sieltä löytämääni pulloa. Huonosti sujui ensimmäinen kokeilu, sillä pirtelö ei tullut läpi sitten millään. Mutta kauramaidon juonti onnistui niin hyvin, että istui sohvalla pullon kanssa juomassa varmasti ainakin 15 min. Tämä on tosi pitkä aika menevälle vilpertille. Tähän asti ollaan harjoiteltu mukista juomista, se kun ei vielä oikein siististi suju niin tämä pullo on kyllä ihan todella tarpeellinen myös ulos mukaan otettavaksi kauramaidon juontiin. Vielä kun löytyisi se pillipullokin. Ja löytyihän se...aamulla heti herätessäni tajusin katsoa netistä, lastentarvikkeesta. Sieltähän niitä löytyykin! Ja löytyypä vielä termospullokin, joka pitää kylmän kylmänä ja kuuman kuumana. Täytyypä katsoa niitäkin vielä. Ostoksille sinne siis ensi viikolla niin saadaan välipalapirtelötkin mukaan kun ulkoillaan sisarusten jalkapallokentillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti