tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kudontaprojektin aloitus.

Mukavaa tiistai päivän aloitusta kaikille!Täällä yhä ollaan yhtenä kappaleena, viikkoja nyt 35! Pikkuisen alkaa tämä jatkuva makoilu ahdistaa kun ei keksi mitä voisi tehdä muuta kuin lukea ja surffailla netissä.

Tietysti tulee pakostikkin oltua jonkin verran ylhäällä. Tekemässä päivän ruokia lapsille ja pientä siivousta tietysti. Mutta kyllä pistää heti supistelemaan kun on vähänkin ylhäällä. Onneksi lepo kuitenkin aika äkkiä laannuttaa supistelut.

Tilasin vauvalankaa uuteen puseroon vauvalle, ja tänään pitäisi hakea ne postista. Sen yritän tehdä tämän päivän ylhäällä olo projektiksi. Saa nähdä miten onnistuu tuollainen ylhäällä olo kun on monta päivää vain sisätiloissa viettänyt. Onneksi lähiposti on vain muutaman minuutin automatkan päässä niin ei paljonkaan joudu kävelemään.

 Tässä kuva tulevasta puserosta. Koko vain vauvan. Ihastuin tähän malliin jo kauan sitten mutten saanut aikaiseksi tilata lankoja. Tätä lankaa on kuulemma vaikea lankakaupoista löytää, vaikkakin paljon kyselyjä tulee Itäkeskuksen lankaliikkeeseen. Netistä löytyi kyllä heti. Jos tästä tulee kiva niin aion tehdä tulevalle isoveljelle samanlaisen. Kiva saada illaksi jotain mukavaa ajanvietettä;-).








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti