tiistai 22. lokakuuta 2013

Hrrr...kyylmää...

Kylläpäs tuo kylmä ilma taas pääsikin yllättämään. Pojan treeneihin mennessä oli niin aurinkoista ja ei niin kylmän näköistä ulkona. Päätin kuitenkin laittaa takin alle lämpimän pitkän neuleen ja kaulahuivin. 

No jopas kuitenkin, kun olin puoli tuntia innoissani seisoskellut kuplahallissa, alkoi pikkuhiljaa tulla kylmempi ja kylmempi.  Treenit kestävät puolitoista tuntia ja niiden loppuessa hytisinkin jo jääkalikkana. Eikä vielä kuitenkaan ole edes pakkasta...huii. 

Totuin siis liiaksi viime vuoden lämmitettyyn halliin. 
Nyt vaihtui pojan jalkapallo joukkue. Eikä tämän uuden joukkueen halli ole lämmitetty. Huomenna olen järkevä ja pistän enemmän vaatetta. Kyllä se talvi pääsee näköjään vanhankin vielä yllättämään ;-). 

Tänä aamuna olikin sitten kiva ääninen aamuyskä, toivottavasti ei flunssa uusi juuri kun siitä pääsin eroon. 

Eikä siinä vielä kaikki;-). Kun lähdimme kuplahallista pois, niin ihmettelin, että miten ihmeessä toisen kengän korko koko ajan juuttuu kiinni johonkin.
Yllätys yllätys korkolappu oli melkein irti, repäisin sen sitten kokonaan pois.  Ja pääsin juoksemaan hytisten linja-autolle. Onneksi meiltä löytyy tujua liimaa, millä sen saan liimattua taas kiinni. Joskus sattuu näitä ei niin onnistuneita iltoja tältä osin. 

Mutta treenit! Ne menivät pojalla loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti