tiistai 29. maaliskuuta 2016

Villasukkakirja ja uudet puikot
Tilasin Kodin Kuvalehden. Sain hakea nämä ihanat tilaajalahjat postista!

Rakas villasukka-kirja onkin tuttu kirja. Äitini on meille tytöille tehnyt tästä kirjasta ihanat polvisukat. Mielelläni siis otin kirjan myös omaan hyllyyni.

Eikä siinä vielä kaikki. Miten voikin olla piristävän väriset keväiset puikot. Näistä tykkään kovasti. Nyt onkin hyvä syy kutoa vielä yksi villapaita tuolle pienelle miehelleni kevään hiekkalaatikko leikkejä varten, kun on näin värikkäät puikotkin. 

6 kommenttia:

 1. Kivat tilaaja lahjat! Minä sain samanlaiset lahjukset muistaakseni noin vuosi sitten, kun tilasin Suuri Käsityö lehden. Noilla on ilo neuloa ja virkata, ovat niin keväisen värisiä:) Pitsineulekin on helppoa neulottavaa, kun puikkojen kärjet ovat terävät.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kivat lahjat! Kiva kuulla puikoistakin, että ovat hyvät! Illalla pääsen minäkin testaamaan. Tyttö juuri testailee virkkuukoukkua. Puhelimesta tarkasti kuuntelee ohjetta. Aika jännää, miten nykyään löytää netistä vaikka minkälaisia virkkausohjeitakin. En edes itse tiennyt tuotakaan:-). Minikenkä virkaten on kuulemma tulossa.

  VastaaPoista
 3. Kun kurkkaat tuon kirjan sivulle 70, niin saattaa sielläkin jotain tuttua vilahtaa ;-)

  VastaaPoista
 4. Satu, kurkkasin:-). Lapinsukka ohje! Tutut ja ihanat! Pohjoiseen on edelleen kovasti kaipuu. Jospa sitä ensi kesänä ehtisi käymään ❤

  VastaaPoista
 5. Kivat lahjat oot saanut, kirjassa on varmasti ihania ohjeita. Olen sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailustasi! Aina on kiva saada uusia lukijoita. Vierailin myös sinun blogissasi, ja osallistuin ihanaan arvontaan. Lukijaksi liityin myös. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista