keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ruokalehtivinkki ja kunnon kohennusta

 Oletteko jo huomanneet tämän Lidlin uuden Liedellä lehden? Ihanan keväisiä ruoka ja jälkiruoka vinkkejä. Itse löysin monta hyvää reseptiä kokeiltavaksi, kuten nuo kolmen sipulin pavut. Kreikkalaiset broileripyörykätkin kuulostavat hyviltä. Voisivat maistua hyvin lapsillekkin. Tämä lehti löytyi kassojen takaa, joten etsimään vain, jos niitä vielä riittää.

Oma kunnon kohotus projektini on lähtenyt  käyntiin lisäämällä reipasta arkiliikuntaa. Tekemällä joka aamu 10 kyykkyä S:än ollessa painona,  ja 10 vatsalihasliikettä. Näitä teen 4 aamuna viikossa. Näitä voi sitten lisätä kunnon kohentuessa. Nämä olivat siis tyttäreni ohjeet :-). Muistaa aina koulun jälkeen kysyä, että teitkö äiti? Ja kyllähän minä teen! Kun alkuun pääsee, niin siitä tulee ihan rutiini. Mukava sellainen.

Lisäksi ollaan jumpattu 3kertaa viikossa yhdessä kotijumppaa. Täältä netistä kun löytyy vaikka miten paljon hyviä jumppaohjelmia. Ja mikä parasta, sekään ei ole aikaan sidottu.

Tärkein juttu kuitenkin on varmasti ollut vedenjuonnin lisääminen. Välillä kun se unohtuu niin helposti. Nyt täytän kannun aina jääkaappiin heti kun herään, ja samalla juon ensimmäisen lasillisen.

Nyt on aivan mahtavan aurinkoinen ilma, ei muuta kuin ulkoilemaan vielä niin kauan kuin aurinkoa riittää. Aurinkoista keskiviikkoa jokaiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti