tiistai 8. maaliskuuta 2016

Äidin kunnon kohotus
Huomasin yksi päivä kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen. Omaan tämän hetkiseen kuntooni. Se on erittäin huono.

Tyttäreni ehdotti, että tekisimme hänen kanssaan puolen tunnin kotijumpan. Niinpä huhkimmekin meidän eteisessä, molemmat tyttäreni ja minä. Puolen tunnin hikitreenin. Mukana pysyin, mutta henkeen otti, ja pahasti. Ja mikä kauhistutti itseäni entisenä intohimoisena tanssi treeneissä kävijänä. Seuraavana päivänä oli tuskaa istua sohvalle :-). Kyykistyminen oli mahdotonta. Joten huono kunto, huono kunto.

Pitkään on ollut oma haaveeni päästä taas kuntosalille ja jumppiin, mutta lasten harrastukset vievät suuren loven kuukausittaiseen rahamenoon. Siksipä tällä hetkellä olen luopunut siitä.

Mutta hei! Mikä estää kotiäitiäkin kuntoilemasta! Kotona,  lasten kanssa ulkona, harrastuskuskausten yhteydessä ym. Ei mikään! Nuorempi tyttäreni sanoikin, että ethän sinä tarvitse omaa kuntovalmentajaakaan, hän voi olla siskon kanssa sinun personal trainer! Mikäpä sen ihanampaa, niin totta!

Nyt olen päättänyt haastaa itseni parantamaan omaa kuntoani. Tänään se alkaa.  Lähdetkö sinäkin mukaan?

Katsotaan onko kunto ja jaksaminen parantunut kesäkuuhun mennessä ollenkaan. Laitan tänne kerran viikossa juttua missä mennään oman kuntoni kanssa. Ja myöskin vähän vinkkejä, mitä itse olen tehnyt. Liikunta on terveellistä jokaiselle meistä!

Tänä aamuna ehdin jo herätä tämä ajatus päässäni ennen ketään muuta.

On myös pakko vinkata tästä Alpron Go On mustaherukkarahkasta! Ihanaa! Todellakin rahkaisan makuista, ja mustaherukka sopii tähän mainiosti. Ihanan lohkeavaa. Nyt on siis löytynyt jo toinen maidoton rahkaherkku. Tämäkin tulee käyttöön ehdottomasti kiireiseen välipalanälkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti