tiistai 30. syyskuuta 2014

Snyni välimuistaminen.

Sain sny pariltani tänään näin ihanan välimuistamisen :-). Kiitos!

 Kortissa lukee seuraavaa:
Hän laittoi villasukat jalkaansa, kömpi peiton alle, avasi kirjan ja katosi hymyillen.

 Ihanan tunnelmallinen kortti. Tähän syksyyn juuri sopivat sanat. Pohjoissuomessa siis sataa jo lunta! Voi kun pääsisikin joskus vielä käymään talviaikaan meidän kesämökillä! Sijaitsee siis siellä pohjoissuomessa.  Muistan kun eräänä talvena lapsena pääsin koulun hiihtoloman aikana sinne, hiihtäminen järvellä oli ihanan tunnelmallista, jonka muistan yhä edelleen. Tuo taisikin olla ainoa kerta kun talviaikaan siellä kävimme. Ai että, tulee ihan ikävä sinne kun ajatteleekin:-).Täällä eteläsuomessa ei vielä ole lunta satanut, mutta hyytävä tuuli on tänään ulkona antamassa syksyn ensitunnelmia. 

Itse tykkään kyllä talvesta ja toivon kovasti myös lunta sopivasti. Lapset tykkää ja lumiset maisemat ovat ihania. Lämpimiä villasukkia meillä käytetään talvella ahkerasti. Jalkapallohallissa kun odottelee poikien parin tunnin treenien päättymistä. Siinä todellakin aina villasukat ja villapaidat ovat kova sana:-). Ja jäisestä hallista kun palaa illalla kotiin, voitte uskoa, että juuri tuon kortin sanat ovat toiveissa:-). 

Mutta siis kiitokset tästä muistamisesta sny:ni!!!

 

4 kommenttia:

 1. Lumi täältäkin suli jo pois, mutta oli ihana olla ulkona lumisateessa <3 noita kissakortteja tilasin yhdestä paikallisesta kaupasta, ihania, kun kaikissa on tuo kissa ja villasukka aihe ;) näitä on luvassa ;)

  VastaaPoista
 2. Oi että! Lumisade on kyllä ihan parhautta:-). Todellakin on söpöjä kortteja, esille nämä jäävät:-).

  VastaaPoista
 3. noita on aika hyvä valikoima ja samaan sarjaan kuuluu myös kortteja ilman villasukka mainintaa :) sulle tulee jouluun mennessä koko sarja ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos:-). Näistähän sitten saa jo kauniin kokoelman vaikka seinälle tauluksi.

  VastaaPoista