perjantai 19. syyskuuta 2014

Ensimmäinen sny pakettini!


Aamulla lähdin innoissani vaunuttelemaan postille. Sinne oli tullut ihanan sny:ni ensimmäinen paketti. Innoissani avasin sen heti kotiin päästyämme. Enkä voinut kuvitellakkaan miten ihanan paketin sainkaan!
 Tässä paketin sisältö kokonaisuudessaan!
 


 Kolme kerää Blend bamboo lankaa kera tiskirättien ohjeen. Pyöreä tiskirätti Ameriikan malliin. Ohje löytyy Tintin luomukset blogista. Miten arvasitkaan, että minulla on jo pitkään ollut suunnitteilla kudottujen tiskirättien teko. On jäänyt vain aloittamatta. Nyt täytyy ehdottomasti tehdä!!!

 Entäs sitten teehetkeä varten tämä setti! Voi että on ihanat!!! Ehdoton uusi suosikkimukini tämä Arabian kutojapuput muki. Raskinkohan edes käyttää, niin söpö on. Pakko kokeilla kyllä. Ja mikäs sen ihanampaa kuin uusi teemaku, Typyköiden tee! Tätä maistellaan tänä iltana:-). Ja miten söpö teekannu teesiivilä. Ihana! Vielä lisäksi nuo ihastuttavat muffinssi vuoat!


 Ja sokerina pohjalla, itsevärjättyä 7-veljestä lankaa! Tiedän mitä teen tänään illalla;-). Kauniissa kortissa sny:ni toivoikin näkevänsä tuosta kerästä jotain valmistunutta. Tänään haenkin jonkin kivan lapasohjeen tuohon lankaan. Ja lopuksi sny:ni toivotti kortissaan ihania syyspäiviä ja leipokaapas perheen voimin muffinsseja. Niin tulemme varmasti tekemään! Kiitos tuhannesti tästä ihanasta paketista! Piristit todellakin päivääni:-). Ihania syyspäiviä myös sinne minun sny:lleni!!!

21 kommenttia:

 1. ihanaa että tykkäsit!! Päätin, etten halua laittaa mitään semmoista, mitä saa lähimarketista. ja tiedän että tykkäät leipoa itse, niin jätin herkut pois :) lainaan muuten noita sun ottamia kuvia, kun parit ovat kerrottu, unohtui ihan kuvata ennen kuin lähetin :)

  VastaaPoista
 2. ja seuraavasta paketista löytyy myös jotain ihan neulottuakin ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tykkäsin kovasti! Ja leivotaan kyllä usein;-). Saat tietysti käyttää näitä kuvia! Enpäs tiennytkään, että myös omat paketit piti kuvata? En siis kuvannut itsekkään. Ensi kerralla sitten:-).

  VastaaPoista
 4. Kivaa! Tykkään todella paljon itse neulotuista, joten jään iännityksellä odottamaan seuraavaa pakettia;-). Kiitos vielä tästä ensimmäisestä:-).

  VastaaPoista
 5. ei niitä tarvikkaan kuvata, mutta ajattelin blogiini laittaa sitten kun parit on selvillä, että mitäs tuli laitettua postauksen :) mulla on jo seuraavankuunkin paketti hyvillämallilla suunnitteilla ;)

  VastaaPoista
 6. Itsekkin voisin tehdä samoin;-).
  Jään siis odottelemaan seuraavaa pakettia:-).

  VastaaPoista
 7. Kiva,ajatuksella koottu paketti ja miten kaunista tuo itsevärjätty lanka.

  VastaaPoista
 8. Eikö olekkin? Ja juuri tuo itsevärjätty lanka...voi eii...odotan hetkeä kun ehdin rauhassa hakea siihen ohjeen ja aloittaa lapasten tekoa. Mutta vasta kun olen saanut lapset nukkumaan. Ensi yönä taidan valvoa:-).

  VastaaPoista
 9. Upea paketti ja tuo itsevärjätty lanka <3

  VastaaPoista
 10. WAU mikä paketti!! Ja mikä herkku lanka tuo itse värjätty!

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanasti koottu paketti on kyllä:-). Ja tuo lanka on todella kaunista!

  VastaaPoista
 12. Ihana paketti, sydämellä ja lämmöllä koottu! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 13. Niin on! Täydellinen hyvän mielen paketti:-).

  VastaaPoista
 14. Huikean ihanasti koottu paketti sinua ajatellen :-D

  VastaaPoista
 15. Heippa sny pariseni :) antaisitko mulle 2 väriä, toinen voi olla mustaa, valkoista, harmaata ym, mutta toisen värin haluaisin ihan värinä :)

  VastaaPoista
 16. Heipähei:-)!

  Sanotaanko vaikkapa sitten musta ja punainen. :-)

  VastaaPoista
 17. Mie olin eilen niin hätänen, että oranssia pipoa sulle aloin tekemään ;) katsotaan, tuleeko toiveväreissä vielä kierroksen aikana jotain ;)

  VastaaPoista
 18. Voi ihana! Oranssi käy mainiosti!

  VastaaPoista
 19. oikeen superräikeenoranssiheijastinnauhalla ;) pistän tuon punaisen ja mustan korvan taakse tosiaankin :)

  VastaaPoista
 20. Kiva:-). No nythän ne heijastimet on kyllä jo tarpeen, täälläkin jo iltakahdeksalta on pimeää.

  VastaaPoista