maanantai 8. syyskuuta 2014

Sairastellaan...

Täällä sairastellaan nyt ihan kunnolla. Koululaiset flunssailivat vuoronperään viime viikon. Luulin jo päässeeni pelkällä sairastuneiden hoivalla. Mutta ei sentään. Kyllähän se minuunkin iski ja voimalla. Täällä on kuumeiltu ja paleltu ja aivasteltu ja nuhailtu. Sainpas jopa korvanikin kipeiksi vaikka sitä on viimeksi ollut lapsuus aikana. Onneksi vauvalla on vain ollut pientä nuhaisuutta vain. Neuvolassa sanottiinkin ,että aika hyvin rintamaito antaa suojaa pienelle, kun kyselin, että mitä jos alakoululaisen luokassa ilmennyt parvorokko esim. lähtisi tarttumaan. Eikä tässä nyt sitä aleta pelkäämään. Ulkoahan voi tarttua vaikka mitä. Tarttuu mikä on tarttuakseen. Sille ei sitten voi mitään.

Omaa flunssaani olen hoitanut kuumilla juomilla ja yllätys yllätys...neulomalla silloin kun päänsärky on hellittänyt.

Isoimman pojan villapaita on edistynyt melkein takakappaleen valmistumiseen. Sainkin jo varmuuden vuoksi tehdä xs miesten koossa. Kun tuo pojan kasvu on ollut sen verran kovaa , ettei enää lapsen koot riitä.


Aloitin myös eilen pienemmäksi sivutyöksi vauvalle junasukkien teon.


Molempien töiden teko on kyllä niin kivaa ja rentouttaavaa että!!! Mutta nyt sämpylätaikinan tekoon kun koululaiset ovat koulussa ja vauva päiväunilla. Mukavaa viikonalkua kaikille!!! Aurinkoista sellaista;-)

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuo pojan neule, varmasti mieluinen ja katseita kääntävä. Ostoneuleet eivät kyllä pärjää alkuunkaan käsityönä tehdylle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon kauniista kommentista! Itsetehdyt käsityöt on kyllä niin kauniita ja kestäviä.

  VastaaPoista
 3. Sny parisi on sinua muistanut ;) paketi lähti tänään postiin, jänskättää tykkäätkö :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Ihanaa ja jännää;-). Jännityksellä odotan:-).

  VastaaPoista