tiistai 9. elokuuta 2016

Vinkkiä aamupuuroon
Oletteko kuulleet tästä mahtavasta Bonne sose vinkistä? Bonne soseitahan löytyy ihan jo todella monipuolinen valikoima kauppojen hyllyiltä. Sain tämän todella kätevän säilytysvinkin ystävältäni näille soseille. 

Meidän kaksivuotias käyttää puuron seassa marjoja,vaihtelun vuoksi on kiva käyttää myös näitä käteviä Bonne soseesta tehtyjä pakastettuja paloja. Tuosta purkista ei pääse yhtään tippaa vanhenemaan jääkapissa, kun heti pakastaa jääpalarasioissa kuutioiksi.

Näitä kun ostaa muutamaa erilaista niin voi vaihdella makuja vaikka päivittäin. Kuuman puuron sekaan kun jättää sulamaan tuon jäädytetyn palasen, niin hetken päästä on puurokin jo syöntilämpöistä. 

Eikä tämä ole vinkki pelkästään pienille lapsille. Ehdottomasti oiva vinkki vaikkapa opiskelijalle, jolla ei välttämättä tule käytettyä joka päivä. 

Mikä parasta, nämä soseet ovat terveellisiä. Hedelmäpitoisuus 100%. Makeuttamaton, ei siis sisällä lisättyä sokeria.Näissä ei myöskään ole lisä-eikä säilöntäaineita. 

Näitä on helppo käyttää jugurtin tai rahkan seassa. Tai vaikkapa leivonnassa ja smoothiessa. Eli suosittelen ihan kaikenikäisille kokeilemaan. 

Täytyykin maistella näistä eri makuja ja ottaa myös omaan ruokavalioon käyttöön nämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti