maanantai 18. heinäkuuta 2016

Helppo kesäinen salaattiKesän kiireissä kaikki nopea välipala on ihan ehdoton. Viime viikko kului meillä kahden pojan Hesa Cup peleissä. Hienoa työtä molemmilta joukkueilta! Nuoremman pojan joukkueesta mustien joukkue pääsivät finaaliin, tällä kertaa pääsivät hienosti hopealle! Vanhemman pojan joukkue pääsi myös finaaliin. Ja voittohan sieltä tuli! Hienoa työtä teki koko joukkue. Pitkiä päiviä ja ansaittu voitto!!! Nyt onkin hienoa päästä parin viikon lomalle. 

Tosin ei sitä jalkapallosta meillä lomailla, treenit jatkuu omilla lähikentillä tottakai, mutta omalla ajalla ja omaan tahtiin. 

Meidän pieninkin on ihan innoissaan jalkapallosta ja tietysti katsoo mallia isommilta. Jalkapohjakäännöset on jo hallussa :) ja vedot on kovia vaikka ikää vasta 2V. 

Ja niin tämä salaatti ohje...erittäin helppo ja nopea tehdä aamulla jääkaappiin. Lapset käyvät tätä jääkaapista syömässä välipalallekkin. Ja hyvin maistuu monesti esim. kolmioleipien kanssa.

Kesäinen salaatti: 

Tarvitset:
 -Kokonaisen kaalen 
-Yhden kurkun 
- Iso purkki raejuustoa 
- Tilliä 
-Halutessa purkki ananaspaloja tai murskaa (meillä ei saa lisätä, sillä kaikki lapset ei tykkää ananaksista)

 Sitten vain raastetaan kaali raastimen isoimmalla terällä, samoin kurkku. Lisätään raejuusto ja maustetaan tillillä. Voi tietysti lisätä muutakin omaan makuun sopivaa. Mutta tässä yksi versio. 

Nyt nauttimaan Suomen kesästä! Lupailivat lämmintä ensi viikolle, jess kunnon rantakelejä kaivataan täällä sateen tilalle.

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti