lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulukuun Sny-paketti


 Nyt oli viimeisen syksyn 2015 Sny-paketin aika! Paketista paljastui taas runsaasti kaikkea ihanaa!

 Kanavatyö, olen kyllä aiemmin tehnyt näitä, nyttemmin tosin harvemmin. Kiva taas kokeilla tätäkin.

Leivontatarvikkeet tulevat ehdottomasti tarpeeseen, leivon kaikenlaista ahkerasti. Synttäreitäkin on taas tiedossa heti tammikuussa ja helmikuussa.

 Äitisi on kyllä tehnyt hienon laukun! Tässä on hyvä tosiaan pitää keskeneräisiä käsitöitä.

Tyttäreni sai ystävältään lahjaksi hienon lyhdyn, lähettämäsi kynttilä käy siihen hienosti, kun entinen on poltettu. Nyt on ollut niin pimeää, että kaikki valo on ihanaa. Hauska tuo tekemäsi pussukka, sillä tupsu on tehty heijastinlangasta. Tupsua voi siis myös käyttää heijastimena.

 Aivan mahtava kierros taas takana! Suuret kiitokset kaikista upeista paketeistasi! Pariksenihan paljastui Päivikki, jonka blogiin pääset tutustumaan 
täältä


Aivan ihanat kerät Regian Arne&Carlos sukkalankaa!


Hyviä nämä puolukkatikut!

Monesti ollaan ihasteltu kauppareissuilla tyttäreni kanssa näitä aikuisten värityskirjoja! Nyt sain/saatiin sellainen :-). Ihastuin itse suuresti näihin kirahvi kuviin! 


4 kommenttia:

 1. Oli kiva suunnitella paketteja syksyn aikana. Syksy onkin mennyt todella joutuin ja kohta ollaan uudessa vuodessa:) Nyt sitten voinkin vierailla blogissasi ihan julkisesti. Monta kertaa kommentoidessani olin vähälla paljastaa itseni:D
  Hyvää uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todellakin meni aika nopeasti! Ihania paketteja minulle kasailitkin! Kiitos suuresti jokaisesta! Yritinkin kovasti miettiä, kuka voisit olla, mutta en arvannut ;). Ihana blogi sinulla, vierailen varmasti siellä minä myös jatkossa. Tämä Sny rinki on siitäkin niin ihana kun aina löytää uusia blogeja, mistä ammentaa inspiraatiota myös omiin käsitöihin.
   Oikein mukavaa uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Totta! Aivan upea paketti taas kerran! Tuo värityskirja on kyllä myös koukuttava juttu :)

   Poista