keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Alpakkalankaa


Ajattelin pitkästä aikaa tehdä talveksi itselleni uuden villatakin. Valmistaudun siis tammikuun pakkasiin. Lasten treeneissä pakkasilmoilla kylmässä jalkapallohallissa tulee aina yllätysjäätyminen. Vaikka olisi mielestään pukeutunut miten lämpimään toppatakkiin tahansa, niin silti.

 Siksi ajattelin nyt uskaltautua hankkimaan tätä ihanan pehmoista Suri Alpakka lankaa. Tämä lanka on 96% baby suri alpakkaa ja 4% polyamidia.

 Tilasin ensimmäiset 2 kerää muiden lahjakerien lisäksi Käsityöliike Katariinasta.  Enkä voisi olla tyytyväisempi tähän lankaan. Eikä hintakaan ihan mahdoton ole, jos vertaa laatuun ja käyttöikään. Mielelläni ostan vähän harvemmin ja laadukasta vähän kalliimmalla,  jos sillä saa mieleisen ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Voi kyllä olla, etten saa tätä itselleni jos tuleekin "liian" ihana :-). Silloin taitaa päätyä tyttären kaappiin. Mutta ei se mitään, sitten vain on neulottava toinen heti perään. Tätä nimittäin on niin ihana ja nopea neuloa. Ei malta keskeyttää millään, kun alkuun on päässyt.

Puikoilla on nyt sukkia, lapasia, villatakkia ja huivia. Mutta tykkään tehdä montaa projektia samaan aikaan, ei pääse tylsistymään ja valmistakin tulee ihan yllättävän nopeasti. 


Ensimmäisestä kerästä sain tehtyä näin pitkän kappaleen takakappaletta. Riittoisaa lankaa. 

2 kommenttia:

  1. Varmasti tulee upea neule! Ihanaa lankaa, en olekaan törmännyt tuohon lankaan ennen. Pitäähän niitä neuleprojekteja olla monta, saa sitten valita mitä jatkaa milloinkin.
    -Vielä vähän aikaa salainen ystävä:D -

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tämä on kyllä niin ihanaa lankaa. Ja tosiaan, kiva aina valita mitä työtä jatkaa. Kun kaikki työt ovat niin mieluisia. Tosiaan, vielä viimeinen Sny-kuukausi jäljellä! Jännää!!!

    VastaaPoista