maanantai 16. marraskuuta 2015

Marraskuun ihana sny-paketti


Miten tämä aika kiitääkään, nyt on jo marraskuun sny-paketti haettu postista. Ja huh mikä paketti! Yllätys oli huima! Lumi kiittää herkuista! Pöllö servetit on lasten mieleen! Niin paljon ihania juttuja tässä paketissa! 


Täältä löytyi ihanaakin ihanampaa Marks&Kattens Alpaca lankaa 3 vyyhteä! Hurjan pehmoista ja ihanan väristä! En millään malttaisi odottaa hetkeä kun nämä saan puikoille! Nyt pitää ensin tehdä pari kiireistä hyväntekeväisyys projektia valmiiksi. Sitten saan ottaa nämä ihanuudet puikoille.


Tässä on parini lempi suunnittelijan sukan ohje. Parini ehdottikin, että voisin tästä Nalle langasta neuloa nämä "Oi Ihana Toukokuu" sukat. Ei pakko :-), kuten sanoit,  mutta kyllä tämä kaunis väri pääsee näiksi kauniiksi sukiksi! Aivan ihana malli minustakin!


Ja voi voi...olisittepa nähneet tämän äidin ilmeen kun nämä kämmekkäät näin! Täyttä rakkautta :-)! Miten voikin olla näin täydellisen väristä ja uskomattoman pehmeää lankaa! Entäs sitten tuo malli? Kauneimmat kämmekkäät mitä olen nähnyt! Ja vielä herkkuja kylkeen! Täydellistä! 


Olen niin ihastunut tähän kauniiseen malliin! Ja lankanahan tässä on: Lai-la-lai Yarnz Bamwool Garden: Sitruuna 65%wool, 35% bamboo.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin lapset tykkää pöllöistä, joten päädyin noihin servetteihin:) Kämmekkäiden mallin on suunnitellut Tiina Kuu kuten tuon sukan ohjeenkin. Mallin nimi on kujeillen. Odotan mielenkiinnolla mitä kaunista saat alpakoista tehtyä. Minäkin pidän paljon alpakkalangoista. Hyvää marraskuuta sinne, vielä joulukuun paketti...mitähän siihen keksin:) -Sny-

  VastaaPoista
 2. Tämä meidän pieni otti itseasiassa tuon pöllöservetti pakkauksen ja laittoi lattialle tyynyksi ja siinä hymyili, että aaaa. Eli pehmeää oli myös. Pöllö kuosit on aina myös minun mieleen.
  Oi, ihana! Kiitos tuosta mallin nimestä myös! Täytyy etsiä, jos vaikka lahjaksi tekisin itsekkin. Mutta nämä jäävät kyllä omiin käsiin. Niin kauniit todellakin!
  Säästän nuo alpakkalangat joksikin iltayöksi kun lapset nukkuu, kunhan löydän tarpeeksi kauniin ohjeen kauniille langalle. Ja niitähän kyllä löytyy niin, että valinnan vaikeutta on varmasti.
  Hyvää marraskuuta sinne myös! Ja kiitos kauniista paketista! Päivän aurinkoinen piristys pimeään marraskuuhun!

  VastaaPoista