sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Maidoton kahvijuoma


 Esittelen teille nyt ehdottoman uuden suosikki tuotteeni! Luin tästä Oatlyn i kaffe juomasta netistä, vielä kun olin maidottomalla dieetillä. Keskustelupalstalla tästä keskusteltiin. Sieltä sainkin vinkin, että tätä voisi löytyä Herttoniemen K-kaupasta. Sielläpä kävin muutamaan kertaan vartavasten tätä etsimässä, mutta en löytänyt.

Äitini kanssa juteltuani, hän saikin hyvän idean, jota en itse edes tullut ajatelleeksi. Jospa laittaisin lähikauppiaalle asiakaspalautteen kautta pyynnön, voisiko tätä saada valikoimiin. Olikin sitten ensimmäinen asiakaspalaute, minkä olen koskaan lähettänyt. Ja voi että, miten mukava kauppias meidän lähikaupassa onkaan!

Nyt tätä löytyy K-supermarket Kontumarketista! Nyt kaikki maidotonta ruokavaliota noudattavaa kahvinjuojaa, kannattaa tulla hakemaan vaikka kauempaakin! Ja vaikka voisit maitotuotteita käyttääkkin, silti suosittelen kokeilemaan. On nimittäin aivan ihanan makuista! Itse tosiaan voin taas maitotuotteita käyttää, silti tämä jää jatkossakin minun kahvijuomaksi. Toivottavasti pysyy jatkossakin valikoimissa.

 Maku on ihanan täyteläinen, jopa kermamainen. Olen jäänyt koukkuun. Ilmeisesti myös joku muukin tästä tykkää, nopeasti kun kaupan hyllyltä näyttää hupenevan. En kyllä ihmettele. Ainoa tuote tällä hetkellä, mitä aion itselleni hamstrata kaappiin.

Säilyvyyskin tässä avattuna on ihan huippu! Säilyy jääkaapissa avattuna ainakin viikon. Itselleni tuo iso purkki on juuri hyvä, viikon kestää, jos vain itse käytän aamukahvin seassa. Miehenikin teenjuojana tätä maistoi, ja kyllä, maistui hänellekkin.

Tätä kun lämmittää kattilassa, ja samalla vispaa vaahdoksi, niin tulee aivan ihana vaahto kahvin pinnalle. Eikä juoksetu kahvissa.  Tämä on siis täydellinen herkku kahviin, ja kotikahvila herkku on taattu.

 Vielä haluan tätäkin kautta lähettää kiitokset kauppiaalle! Aivan mahtavaa palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti