tiistai 25. elokuuta 2015

Sny-postia


Nyt on syksyn ensimmäisen Sny postin aika.  Ja voi, miten minua hemmotellaankaan heti ensimmäisessä yhteydenotossa! Kiitos kaunis tästä kauniista kortista ja Knit Pron kulmikkaista puikoista Sny-parilleni! Näitä minulla ei vielä ollutkaan. Mutta sukkia on tekolistalla useita,  kun teen tänä syksynä myös niitä hyväntekeväisyyteenkin. Monta sukkaa siis tekeillä samaan aikaan. Menevät kyllä ahkeraan käyttöön! Varmasti osaat sny:ni minua ilahduttaa tulevilla paketeillasi, ei huolta! Ihanaa syksyn Sny-kierrosta kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että puikoille on käyttöä. Itse pidän noista kulmikkaista puikoista, niillä on ilo neuloa sukkia. Pitää kurkkia mitä olet saanut edellisillä kierroksilla, ettei tule ihan samanlaista laitettua:)
  -Salainen ystäväsi-

  VastaaPoista
 2. Todellakin kutkuttaa kokeilla näitä! Uskon että on hyvä tuntuma neuloa. Illalla aloitan uudet sukat. Juuri sopivan paksuinen lankakin on odottamassa :-)

  VastaaPoista
 3. Oi Wau! Ei voi muuta sanoa :-D

  VastaaPoista
 4. Oho, SNY:si otti varaslähdön! Ihanat puikot sait ja todella arvokkaat. Näillä on ilo neuloa.t. yksi SNY-rinkiläinen

  VastaaPoista
 5. Niin otti :-) ! Nyt on sukat aloitettu, ja todellakin on näillä ilo kutoa. Ja arvokkaat on!

  VastaaPoista
 6. Pitäisiköhän itsekin kokeilla noita kulmikkaita puikkoja, kun monet niin kovasti niitä kehuvat? Mitä eroa kutomistuntumassa on perinteisiin verrattuna? Jokatapauksessa huikea muistaminen salaiselta neuleystävältäsi.

  VastaaPoista
 7. Jaana, ehdottomasti kannattaa kokeilla näitä! En usko että tuottavat pettymystä :) Itse olen ihastunut näiden keveyteen ja hyvään kutomistuntumaan. Luin, että näistä on apua kipeisiin niveliin ja uskon kyllä senkin. Minulla ei ole nivelkipuja, mutta toinen tieto minkä löysin oli se että nämä helpottavat myös kireään käsialaan. Ja minulla on juurikin kutoessa tiukka käsiala ja näistä löytyy apu siihenkin. Tulee kudottua vähän löysempää neulosta. Monesti itselläni tulee niskajumeja helposti kun innostun lasten nukkumaan mentyä kutomaan, joskus useamman tunnin. Nyt ei kyllä ollut sitä vaivaa seuraavana aamuna kun näitä kokeilin. Tykkään siis näistä ja suosittelen kyllä kokeilemaan!

  VastaaPoista