sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tiskirätit
  Pienenä välityönä tein muutaman tiskirätin. Nämä on ihana tehdä kun valmistuvat yhdessä illassa. Lanka oli minulle uusi tuttavuus. Tuntui niin pehmeältä ja oli kiva kutoa, että taidanpa vielä ostaa uuden keränkin tätä.

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kivanväristä lankaa. En ole minäkään tuohon koskaan törmännyt.
  Hetki menee vielä, ennen kuin viimeinen pakettisi lähtee matkaan. Toiveitakin ehtii vielä esittää :)
  -SNY32-

  VastaaPoista
 2. Kyllä, tämä nousi kärkeen tiskirättilankana. Kunhan vielä testaan miten kestää konepesun. Mutta suosittelen kyllä kokeilemaan. Varsinkin nyt tuo käytössä oleva helmineule pintainen on osoittautunut erittäin tehokkaaksi. Tiskialtaankin saa sillä niin puhtaaksi muutamalla pyyhkäisyllä.
  Voi, haikeudella odottelen viimeistä pakettiasi. Nyt on kohta taas yksi kierros päättynyt. Toiveita en osaa kertoa. Kaikki pakettisi ovat olleet yllätyksiä täynnä. Ennenkaikkea jännittyneenä odottelen, kun paljastat itsesi :) ja saan tietää keneltä tällä kertaa olen näitä ihania paketteja saanut.

  VastaaPoista
 3. Oletkohan ehtinyt saada seurantakoodia?
  Minuakin jännittää. Pakettisi näyttää olevan jo noudettavissa...
  -SNY32-

  VastaaPoista
 4. Sain seurantakoodin juuri kun olin asioilla. Piti heti juosta postiin. Mutta vielä ei ollut paketti perillä. Katsoin myöhemmin postin sivuilta, että oli saapunut ja heti lähdettiin tekemään uusi reissu :). Nyt täällä kuvailen kyynelsilmin niin ajatuksella kasattua pakettiasi. Pohjoiseen tulee kova kaipuu. Ihana! Kiitos tuhannesti! Yritän ehtiä tekemään postauksen mahdollisimman nopeasti. Todellinen luxus hemmottelu paketti ❤️❤️❤️

  VastaaPoista