sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Sny-paketti

Nyt on sitten tämän kierroksen viimeisen paketin aika. Kesäkuun ihana arjen luxus paketti. Tässä kokonaisuudessaan tämä ihanuus. Minua on ilahduttanut Satu näillä monipuolisilla ja ajatuksella kooduilla paketeilla, hänen blogiinsa voit tutustua tästä: www.sukkaasunmuuta.blogspot.fi

Sain kolme kerää Alizen kesälankaa. Ehdotit kirjeessäsi näistä vaikka lapsille kesäksi päähän aurinkoa suojaavat huivit tai pannat. Se onkin hyvä idea :) , sain myös tarpeellisen nypynpoistajan, minkä vanhin tyttö ottikin heti käyttöön puserolleen, (hyvin toimii :). Aivan ihania silmukkamerkkejä sain nyt lisää punaisen värisinä, ihania!!! Saanko kysyä mistä näitä saa tilattua? Voisin itsekkin näitä antaa lahjaksi. Tuo apuväline jäi minulle vielä arvoitukseksi, että mikä se on?  :) ihan uusi juttu minulle :) 

Näitä pesupalloja en olekkaan vielä kokeillut. Nyt pääsen kokeilemaan, ja katsomaan olisiko apua meidän pienen iholle. Tämä oli ihana huomioiminen sinulta, kiitos ihana ystäväni!!! 

Ja nämä Poron papanat, ihania, ihania, ja niin hyviä herkkuja!!! Näistä tuli todellakin pohjoinen mieleen. Kirjeessä kerroit huomanneesi blogikirjoituksistani jotain kaipuuta pohjoiseen mökille, olet niin oikeassa!!! Ja ihanasti olet joka pakettiin tuonut jotain sinne pohjoiseen viittaavaa, mikä minulle tuo ihania muistoja sieltä. Meidän mökki sijaitsee siis Ranualla. Siellä meillä on ihanat järvimaisemat, mustikkametsät, kaunis luonto ja se hiljaisuus mitä täällä kaupungissa niin kaipaa. Tänä kesänä en sinne pääse joten kaipuu on suuri. Mutta otan tuon teesihdin. Keitän aiemmin lähettämääsi revontuli-teetä ja muistelen pohjoisen luontoa ja rakkaita sukulaisia siellä :)

Tosiaankin voi kesähelteillä käsityöt hetkeksi jäädä sivuun. Niitä päiviä varten sain iloisen kesäisen esiliina setin ja Iloleipuri-ohjevihkon. Toinen intohimoni onkin leipominen, joten todella aion myös leipoa paljon kesän aikana. 

Lapsia kutkutti niin avata tuo äidin rentoutus pussukka, niin olihan sekin jo avattava. Aivan ihanan itsetehdyn pyyhkeen olit itse tehnyt. Otin heti sen käyttöön keittiöön käsipyyhkeeksi. Niin ihanan pehmeä ja kaunis! Ja mitä kirjekuoresta paljastuikaan...ihanaa rentoutusta arjen kiireisiin. Jalkakylpy! Tämän käytän jonain kesäiltana parvekkeella lasten nukkuessa. 

Ja vielä ihanaa herkkusuklaata äidille:-). Lapsetkin kyllä maistoivat. Kiitokset ihana parini kaikista ihanista paketeista ja oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää myös teidän perheellenne!!! Nyt käyn tutkimassa paremmin sinun blogiasi oikein ajan kanssa. Täälläkin saa käydä myös jatkossa :-). Kovasti on tällähetkellä käsitöitä tekeillä ja tänne niitä kesän aikana laitan. Ja tietysti myös kuulumisia meidän perheen arjesta. Tällä hetkellä se on aikalailla jalkapallopainotteista:-). Hesa cuppia odotellessa :-).

6 kommenttia:

  1. No hei vain, vihdoinkin ihan nimellä :-D
    Mukava kuulla, että onnistuin viimeiselläki paketilla ilahduttamaan ♡
    Hmmm... vai Ranualla. Mikäli olette rannikkoa pitkin ajelleet, niin tämä minun kotikylänihän saattaa olla ainakin nimeltään tuttu :-)
    Pitäisikin kesällä piipahtaa lasten kanssa eläinpuistossa.

    Tuo hakaneulan näköinen apuväline on silmukanpidike. Sille voi jättää silmukoita odottelemaan vaikkapa lapasen peukaloaukossa. Taikka paidan olkasaumassa. Missä nyt tarvitseekaan. Itse olen kokenut tuon aika käytännölliseksi apuvälineeksi :-)

    Noista silmukkamerkeistä voisin kirjoitella sinulle sahköpostia huomenissa. Nyt väsyttää. Aika huonosti oon saanu nukuttua viime aikoina. Vajaa 3 viikkoa sitten kävin aika suuressa leikkauksessa ja nyt joutuu nukkumaan omalle kropalle epänormaalissa asennossa :-D
    Mutta siitä voit halutessasi lukea enemmän mun omasta blogistani, ei mistään sinänsä vakavasta asiasta ollut kyse :-D

    Ehdottomasti aion vierailla täällä jatkossakin, kiitos kutsusta :-)

    VastaaPoista
  2. Hei Satu!

    Kyllä onnistuit ilahduttamaan joka paketilla!
    Ranua taitaakin sitten olla sinullekkin tuttu :) . Äitini lähteekin tänään sinne meidän mökille ajelemaan. Juhannusta viettämään.
    Ranuan eläinpuisto on kyllä käymisen arvoinen paikka! Ehdottomasti kannattaa siellä lasten kanssa piipahtaa!
    Nyt selvisi silmukanpidikkeen käyttötarkoitus, täytyy heti kokeilla kun alan lapasia tekemään, varmasti on hyvä apu!
    Voi että, toivottavasti leikkauksesta toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin! Isot leikkaukset aina vaatii sen pidemmän toipumisajan kyllä. Oikein paljon paranemista sinulle. Ja ihanaa kesää koko perheelle :)

    VastaaPoista
  3. Hienosti, ajatuksella Satu kerännyt paketit koko kierroksen ajan <3

    VastaaPoista
  4. Silmukan pidike on yksi parhaista apuvälineistä ja sitä on monen kokoisena saatavilla. Onpa kaunis ja lämmöllä koottu paketti, mahtava päätös sinunkin SNY-kierroksellesi!

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää, minulla onkin pitkään tekeillä ollut vanhimman pojan pusero kohta pääntien kohdalla, siihenhän tuo silmukan pidike on varmasti oiva apu.
    Sain kyllä niin kauniin ja lämpimiä ajatuksia täynnä olevan paketin. Todellakin mahtava päätös kierrokselle!

    VastaaPoista