sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Maidoton mustikkapiirakka


 Maidoton dieetti tuntui alkuun ihan mahdottomalta.  Mutta eipä tunnu enää. Kaupoissa on nykyään niin hyvät maidottomat tuotevalikoimat, joista varmasti löytää jokaiselle sopivat maut leivontaan ja ruoanlaittoon.

 Alkuun jopa ahdisti, että miten vauvan kasvaessa tarjoan hänelle yhtä hyviä ruokia  ja leivonnaisia kuin  muulle perheelle.  Helposti se käy ja hyvää tulee.

Kokeilin tätä Oatlyn kaurajuomaa ja sehän tekee pohjasta aivan älyttömän hyvänmakuista, kauraista. Tuota Sunnuntai kuohkeaa vispiä kokeilin myös ensimmäistä kertaa. Se on tuorejuustomainen, hyvin vispautuva, ja vieläpä hyvän makuinen! Lapsille maistui paremmin oikea kermavaahto, mutta ei tämäkään heistä pahaa ollut. Mielestäni aika lähellä jotain kreemimäistä täytettä. Tätä voisi hyvin kokeilla kakun täytteeksi ja kuorrutteeksi. Hmm. Kesällähän jo on pojan 1-vuotis synttärit. Nytpä sitten on kovat harjoittelut käynnissä, ja lisäilen reseptejä valmiiksi itsellenikin muistiin tuonne leivontablogiini  marianleivonnaiset.blogspot.fi


4 kommenttia:

  1. Sinun leivontablogissasi näyttää herkulliselta, kävin kurkkaamassa.
    Siellä en onnistunut kommentoimaan, kun erroria vain ehdotti. Vaan käyhän se näinkin :)
    Ensimmäinen pakettisi alkaa jo olla pikkuhiljaa valmiina, hetki vielä menee :)
    -SNY32-

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon:)
    Pitääkin yrittää jos osaisin tuon kommentoinnin siellä korjata.
    Täällä jo taas jännitetään! Mutta ei mitään kiirettä silti:)
    Minäkin kovasti yritän pakettia kasata.
    Mukavaa viikon alkua SNY:ni!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa Naistenpäivää Sinulle <3
    -SNY32-

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos paljon! Samoin sinne sinulle myös <3 ! Kovasti harmitti kun huomasin viestit paketista vasta pe iltana. Posti oli juuri tunti aiemmin mennyt kiinni. Mutta huomenna päästään pakettia hakemaan heti aamusta:). Oi miten jo jännittääkin! Kiitos jo etukäteen paketista, en siis yhtään osannut näin nopeasti odottaa pakettia tulevaksi. Yllätit kyllä jo minut :)

    VastaaPoista