maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevään 2015 Sny- paketti


Tänä aamuna lähdin innoissani harmaaseen, hieman sateiseen aamuun hakemaan jo perjantaina postiin saapunutta kevään ensimmäistä Sny-pakettia. Ja millainen yllätys siellä olikin odottamassa...en voisi tyytyväisempi nyt ollakkaan :-) Nyt on kyllä vaikeaa, mistä oikein aloittaisin esittelyn... aloitan paketista!


Aivan ihana idea päällystää näin hienosti paketti,  ehdottomasti otan tämän jatkossa vinkiksi itselleni myös.
 

Miten ihana runsas paketti, olen haltioitunut :-). Novitan Nalle taika lankaa, ihanan keväisen keltaista Nalle aloe vera+jojoba lankaa. Kaksi kerää Dropsin vihreää Fabelia ja kerä punaista Fabelia. Dropsin needdles&hooks pro:n pyöröpuikot. Näillä sny:ni ehdotti, että voisin tehdä vaikka sukkia, tai säästää myöhempää tarvetta varten *vinkvink* :-) Oijoi, miten jännää!!!  

 Ja tämä Sny:ni minulle aloittama oman neulekansion kasaaminen...kyllä tuli melkein kyyneleet silmiin, niin ihanasti ajateltu!!! Nyt pysyy ohjeet kasassa ja on joku selkeä paikka, mihin tulevia tekemättömiä ohjeita kerätä. Tässäpä hyvä idea myös muille neulojille ja käsitöiden tekijöille, jotka ei vielä tätä ole keksinyt. Nyt tekee kone minulle tepposensa eikä anna ladata tähän kaikkia ottamiani kuvia. Täytyy tehdä ihan erillinen postaus tuosta kansiosta. 

 Kyllä huomaan vastavärit myös ihanissa itsetehdyssä teesetissä. Laitan vielä niistäkin myöhemmin kuvan.

 Ihana pohjoisen Revontuli tee toi huoneeseen ihanaa mustikkaista tuoksua. Teessä lukee: Lapin luontoa, mustikan taikaa, revontulten hehkua, ilon aikaa. Juuri sitä tämä teen tuoksu mieleen tuo. 

Lisäksi lapsia oli muistettu suklaamunilla. Ja ohran ruohon siemenillä. Lapset tykkäävät kovasti istutusjutuista, joten tämä on mieluista. Kyllä todellakin osasit meidät yllättää iloisesti! Todellinen maanantain piristys! Kiitos ihana Sny-parini!!! 12 kommenttia:

 1. Voi, mukavaa että tykkäät. Vähän minuakin jännitti, mitä sanot paketista :)
  Luulenpa, että seuraavat paketit eivät määrällisesti ihan näin runsaita ole, mutta kansioon lupaan lisää täytettä. Ja niitä ylläreitä, tottakai.
  -SNY32-

  VastaaPoista
 2. Tottakai, tästä ei voi olla tykkäämättä! Eikä mitään stressiä tulevista paketeista! Tässä on jo ihan liikaa. Niitä ohjeita on kyllä kiva saada!!!

  VastaaPoista
 3. Sinun luokse taisi tulla joulu uudestaan?
  Ihana paketti!

  VastaaPoista
 4. Todellakin :)
  Aina välillä täytyy käydä hypistelemässä uusia lankoja, mutta vielä pitää malttaa että saan puikoilla olevan työn äkkiä valmiiksi. Mutta kohta pääsen näiden kimppuun. Todella ihanan paketin sain!

  VastaaPoista
 5. Tuli tässä mieleeni, että olisi mukava nähdä kuvia tekemistäsi neuleista enemmänkin. Voisin saada jotain ideoita, ja viitteitä siitä, millaisia töitä tykkäät tehdä.
  Minähän siis jo kovasti mietin täällä huhtikuun pakettia :D
  -SNY32-

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti :)
  Kevään värejä langoissa ja oma kansiokin ♥

  VastaaPoista
 7. Onpa hengästyttävän runsas ja ihana paketti! :)

  VastaaPoista
 8. Aiemmin olen pääasiassa tehnyt perus sukkia, lapasia ja kaulaliinoja. Palmikkoja tykkään tehdä. Näistä perusjutuista en ole viitsinyt kuvia tänne laittaa. Mutta nyt jatkossa laitan. Nyt alkaa vauvavuosi olemaan siinä mallilla, että haastavammatkin jutut onnistuu. Kun tuo pieni antaa jo vähän enemmän aikaa äidille :) . Ja päästiin selvyyteen maitoallergiasta, josta kaikki vaivat johtuneet. Miten ihana olo onkaan kun saa esim. lapsen ihon oireettomaksi pelkällä imetysdieetillä :)
  Matonkude: Sanos muuta :) . Kyllä tulee keväinen olo kun paketin sisältöä katselee. Ihania värejä! Lapset jo alkoivat heti tilauksia tekemään. Saas nähdä mihin päädyn tällä kertaa:)

  VastaaPoista