perjantai 13. helmikuuta 2015

Leluja pienelle


 Nyt kun vauvamme on jo kasvanut 7 kk ikään. On jo aika tehdä leluhankintoja. Yhtään vauvaleluja ei ole jäänyt säästöön isommilta lapsilta,  joten päätin nyt rajoittaa näitä tulevien lelujenkin määrää niin, että hankin vain todella laadukkaita ja kestäviä leluja. Ettei pääse ihan liian suureksi kasvamaan tuo tuleva lelumäärä.

 Olenkin jo muutaman löydön tehnyt kirpputoreilta, ja alennusmyynneistä.  Kuten tämän  Brion pellen,  joka maksoi vain muutaman euron.  Malmille on avattu Velmu kirppis lastenvaatekirpputori. Onnekseni sattumalta  löysin sen, ja  kävin kurkkimassa tarjontaa. Kiva tunnelmainen paikka.  Mukava, ja ystävällinen myyjä. Kahvia ja pullaakin tarjolla. Hyväkuntoista tavaraa vaatteista lastentarvikkeisiin vaunuja myöten. Tuolla käyn kyllä uudestaankin.  Seuraavaksi, kun  etsinnässä olisi jo isompi auton turvaistuin. Vauvanistuin alkaa jo käydä pieneksi. Katselinkin jo alustavasti, ja siellä näytti olevan ihan uudenveroisia istuimiakin myynnissä.  Samalla reissulla kävin piipahtamassa Prismassa  kun alennusmyynnit oli sielläkin.  Ja ilokseni löysin myös Brion  rakennus palikkalaatikon kympillä.  Pakkohan tämäkin oli valmiiksi ostaa tulevia palikkaleikkejä varten :-)

 Nyt kun vauhtiin pääsin...tässä vielä yksi Brion palikkalaatikko. Tämän sain huutonetistä vain 6€ hintaan...edullisia leluja siis.4 kommenttia:

 1. Mikään ei vedä vertoja aidoille materiaaleille - leluissakaan. Toivottavasti noista väreistäkään ei ole haittaa - kun täytyyhän niitä maistellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aidot materiaalit on kyllä parhaita. Ja kyllä nuo palikat suuhun menee. Mutta varmasti on otettu tuokin asia huomioon näiden valmistuksessa.

   Poista
 2. tulitko taas mukaan sny kierrokselle? Hyvää ystävän päivää täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Meinasi ihan mennä ohi tuo sny:n ilmottautuminen. Mutta mukaan tulen jos vielä ehtii :)

  VastaaPoista