torstai 19. helmikuuta 2015

Bataattia ja kesäkurpitsaa


 Tämä aamu lähti käyntiin kello 6.00. Se käynnistyi puuron ja bataattisoseen keittelyllä. Tässä on tullut nyt hyvin selville ettei vauva kestä maitotuotteita, ja on myös eri ruoka-aineille allerginen. Kasvissoseista käy bataatti ja kesäkurpitsa. Onneksi edes ne. Parsakaali näyttäisi myös käyvän, kun sitä hiljalleen olen lisännyt. Lisäksi hyvällä ruokahalulla syö kaura-riisi ja vehnäpuuroja aamuin illoin. Seuraavaksi aion kokeilla mannapuuroa, jos se alkaa sopimaan niin teen mustikoista vispipuuroa.
 Siihen ei kaipaa edes sokeria, mustikat kun ovat sopivasti makeita. Samalla tekee vispipuuron koko perheelle, jos lisää tarvittaessa suolan ja sokerin vasta, kun on ottanut vauvan puuron erikseen.

 Nyt olen edelleen maidottomalla imetysdieetillä. Siitä olikin niin iso apu, kun selvisi tuo lehmänmaidon sopimattomuus. 8kk neuvolassa sitten varmasti mietitään jo, että mitä maitoa jatkossa sitten kokeillaan. 

Marjasoseista käy mustikka, vadelma, ruusunmarja, ja mangososeet. Lihasoseena käy kana, ja nyt on kokeilussa naudan jauheliha.  Ihan hyvinhän näitä nyt alkuun onkin. Kunhan pikkuhiljaa saisi nuo sopimattomatkin jossain vaiheessa taas sopimaan. 

Ja arvaatteko mitä tietysti sattui aamun kasvissoseen soseutuksessa? No sauvasekoitin pyöräytti muutaman pyöräytyksen ja sanoi stop. Olihan se jo kyllä vanhakin ja kovassa käytössä ollut niin onhan se jo hyvä vaihtaakkin uuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti