sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntain suklaaherkku
Ihanaa, sunnuntai. Sairastelupäivät alkavat meillä nyt helpottaa. Ensin sairastelivat lapset vuorotellen. Sitten sairastuin minä.  Itse olen ollut todella rajun yskän kourissa, ja ei ole meinannut millään loppua tämä.

 Kylmät tuulet eivät tietysti helpota yskää, mutta ulkona on silti lasten kanssa käytävä, vaikka itse olisi kuinka kipeä. Siksi varmasti tämäkin flunssa on pitkittynyt taas näin pitkään. 

Olen myös ahkerasti silti yrittänyt kutoa, vaikka pientä taukoa onkin tämän sairastelun myötä tullutkin. Ensimmäinen tilaustyöni on puikoilla, ja olen siitä erityisen innoissani. Ensi yönä on tarkoitus kutoa useampi tunti. Tämä päivä kun menee ulkoillessa, ruokapuuhissa ja kakun suunnittelussa. Taas kun on myös se aika vuodesta, kun alkaa olla synttäreitä tiedossa. 

Maisteltiin tätä uutta Maraboun Oreo täytteistä suklaata. Tämä on iso levy, ja paksu keksitäyte sisällä. Joten tästä levystä riittää herkkua isommallekkin joukolle. Lasten herkkua on tämä. Tätä kannattaa varata vaikkapa juuri lasten synttäreille yhdeksi tarjottavaksi. 

Itse ehkä kuitenkin suklaanhimossa valitsen suklaan, missä ei ole keksiä näin paljon seassa. Mutta lasten suosikiksi tämä nousi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti