lauantai 3. syyskuuta 2016

Uusi juomapullo

Voi miten iloiseksi sitä voikaan yksi juomapullo ihmisen tehdä. Kävin Itäkeskuksen XXL: ssä etsimässä itselleni juomapulloa. Tähän asti käytin ihan kaupasta ostamaani vissypulloa ulkoillessa. 

Monesti kotioloissa veden juominen jää vajaaksi arjen kiireissä, vaikka olenkin yrittänyt kiinnittää siihen huomiota. Jääkaappiin olen lisännyt vesipullon, mutta ei sitä aina muista sieltä hakea. 

Mutta nyt päätin hankkia myös itselleni kunnon vesipullon. Pitkään katselin valikoimaa ja meinasin päätyä toiseen pulloon, kunnes kassalla myyjätyttö suositteli tätä pulloa. Hänellä oli tämä samainen pullo käytössä, joten tämä varmasti olisi hyvä. 

Enkä todellakaan ole katunut ostostani! 

Tämä on tarpeeksi iso. Helppo avaus systeemi. Kiva väri, joka ei jää huomaamatta. Helppo myös pestä, pilliosa irtoaa hyvin pesuun. Ja mikä parasta, tätä tulee käytettyä pitkin päivää. 

Täytän heti aamulla samalla kun keittelen kahvia. Aamupalan jälkeen otan olohuoneeseen, jossa se on hyvin näkyvillä, eikä juominen unohdu. Tämä on myös helppo ottaa mukaan ulos. Vaunujen tavarakorissa kulkee hyvin mukana pitkin päivää. 

Tällaiset pullot hankin kyllä vielä lapsille myös. Treeneissä tämä pullo on varmasti mitä mainioin, kun mahtuu kunnolla vettä. 

Kiitokset vielä ihanalle myyjälle, jos tämän näet! Tulen kyllä uudelleen ostoksille :). Olen todella tyytyväinen tähän pullooni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti