perjantai 16. lokakuuta 2015

Lokakuun Sny-paketti

Eilen hattiin lasten kanssa lokakuun Sny-paketti! Voih, mitä ihanuuksia paketti taas sisälsikään...

Ann-Mari Nilssonin, Neulo pipot käsineet sukat-kirja. Tästä löytyi heti "pakko saada" tähti lapaset, jotka aion ehdottomasti ottaa puikoille. 6kerää ihania lankoja. Nordqvistin Teetaivas teetä paketillinen. Tuikku kynttilöitä. Sitruksen tuoksuista kuplakylpyä jaloille. Ja, mikä tuli enemmän kuin tarpeeseen: Neutrogena käsivoide! Tällä hetkellä toinen käsi on ihan kuiva ja rikki. Kiitos kylmenevien ilmojen + keittiötöiden ja jatkuvan veden kanssa lotraaminen. Laitoin tätä illalla ennen nukkumaan menoa ja vielä yöllä uudestaan. Heti tänään oli iho jo parempi, haavaumille rikkoutunut iho parani kiinni yön aikana. Tätä yksi työkaveri joskus minulle suositteli, kirjoitin vielä ylös muistutukseksi. On kuitenkin jäänyt hankkimatta. Tämä tuntuu todella tehokkaalta, suurkiitos ystäväiseni tästä!   

Sitten päästäänkin näihin ihanuus lankoihin! Tykkään niin kaikista väreistä! Maija langoista tulee pojille sukat. Keltaisista teen jotain itselleni. Tummanpunaisista keristä taitaa tulla myös sukat. Ihanan tuntuisia keriä:-), näitä on tullut hypisteltyä eilen ja tänään monen monta kertaa. Eikä tässä siis vielä kaikki :-) ...

Sny-ystäväni oli muistanut syntymäpäiväni aivan ihanalla paketilla! Sain upean ihanan, mielettömän pehmeän tuubihuivin! Tätä tarvitaan pimeinä iltoina, kun seisoskelen tuolla jalkapallokenttien laidalla :-). Myöskin herkullisen ihanaa Fazerin sinistä suklaata! Kaunis kiitos näistä ja koko ihanasta paketista!

6 kommenttia:

 1. Oi, mikä hyväntahdon lähettiläs tuon paketin takana täytyy olla! Sny-paketti voi todella valaista päivän, tietää tämä mummu! Sydämellä ja ajatuksella koottu upea lahja voiteineen, suklaineen, syksynvärisine laatulankoineen.......

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Piristi hirmuisesti tämän äidin päivää! Ja piristi myös lasten päivää kun yhdessä avattiin :)

  VastaaPoista
 3. Mietinkin täällä mitä pidät noista lankojen väreistä. Keräsin teeman mukaisesti syksyn värejä. Käsivoidetta tarvitaan aina, ainakin minä tartten kun on niin kuivat kädet. Hauska kuulla että pidit paketista:) Hyvää syksyä sinne koko perheelle.
  -Snysi-

  VastaaPoista
 4. Osasit kyllä valita niin ihanat värit. Tykkään. Kiitos! Hyvää syksyä sinulle myös!

  VastaaPoista
 5. Upeat paketit. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli upeat paketit! Suuret kiitokset Red Dragon!

  VastaaPoista