keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Toukokuun sny-paketti

Näin runsaan toukokuun sny-paketin hain postista jo viime perjantaina. Viikonlopun matkakiireiden vuoksi ehdin vasta nyt teille pakettia esittelemään. 

 Sain kerän juhlavaa Alize huivilankaa ja aivan ihanat puikot huivia varten. Nyt pääsenkin jo huomenna näitä testaamaan.

Sain kauniin kortin ja miten uskomattoman nättejä rannekoruja! Meille jokaiselle tytölle omansa. Nämä on ihanat! Lapin lemmenjuoma teetä. Kaunis kynsiviila meni vanhemmalle tytölle:-). Puisia nappeja. 

Tämä pienen pojan juhlakravatti on sny-parini oman pojan entinen. Tämä siis paketissa kierrätettyä, tykkään! Kohtahan meillä onkin jo edessä party time! Heinäkuun alussa poikamme täyttää vuoden ja heti perään vanhin tytär jo 17. Nämä muffinssivuoat myös siis erittäin tarpeellisia!

Näin monta ihanaa huiviohjetta sain, nyt on kyllä valinnanvaikeus mikä lähtee ensimmäiseksi "hienommaksi" huivikokeiluksi. Tai itseasiassa jo päätinkin sen. Näissä oli myös mukana vaikeampia malleja, joita olen itsekkin jo tutkinut netistä, mutten uskaltautunut kokeilemaan. Saa nähdä joudunko nyt heti "huivineuloosiin" :-). Siltä ainakin uhkaavasti näyttää, niin kivoilta nuo ohjeet tuntuvat, jos vain taidot riittävät. Parini oli laittanut myös ohjeen miehen kravattiin ja solmimisohjeita. Täytyykin kokeilla niitä myös. 

Tähän sain ohjeen etsiä itselleni mieluisen ohjeen vaikkapa netistä. Saa nähdä millaisen keksin :-)Kylläpä oli taas niin ihana ja mieluinen paketti! Suuret kiitokset tästäkin paketista ihana sny:ni!!!

8 kommenttia:

 1. No niin, paketti on ehjänä perillä ja miellyttääkin. Ja ennen kaikkea, mitään ei ole sattunut.
  Minä jo melkein huolestuin, kun ei mitään kuulunut <3
  Sait tuon pienen kravatin myötä myös pienen paljastuksen minusta: minullakin on ainakin yksi lapsi :D

  Kirjoitinkin noihin huiviohjeisiin kiinnittämiini lappuihin, että itse olen aikoinani huivien neulomisen aloittanut Revontulesta. Se oli aika haastava ensimmäiseksi huiviksi, mutta jos minä siitä selviydyin, niin selviydyt kyllä sinäkin.
  Noita yksinkertaisempiakin malleja olen kyllä sen jälkeen tehnyt. Perusmallit ovat siinä mielessä hyvä aloittaa, että niistä nopeasti huomaa sen systeemin, miten se huivi alkaa muodostua.

  Noita ohjeitahan voi soveltaa muillekin langoille. Varmasti siitä edellisen paketin Alpacastakin tulisi upea huivi, ellet muuta käyttöä ole vielä keksinyt.

  Jäin nyt sitten miettimään, millainen se olikaan se maidoton suklaakakku, jonka ohjeen lähetin edellisessä paketissa. Toimisikohan se sama ohje muffinseina?

  Nyt jäänkin haikein mielin pohtimaan ja suunnittelemaan kesäkuun, ja samalla kierroksen viimeistä kuukauden pakettia.

  -SNY32-

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuli ehjänä perille! Pojan jalkapalloreissun vuoksi vain en ehtinyt heti tänne kirjoittaa. Olin matkalla yksin vauvan ja kahden isomman kanssa. Vauvan ensimmäinen pidempi reissu niin vähän stressasin miten useamman tunnin paikallan matkustaminen oikein sujuu. Mutta ihan hyvin sekin meni, ja oli kyllä kaiken arvoista kun sain samalla pitkästä aikaa tavata rakasta perhettäni. Ja lapsille oli ihan mahtava reissu myös.
  Kylläpä on jännää kun jo ensi paketin yhteydessä parit paljastuvat! Ja myös haikeaa kun näin nopeasti jo taas loppuu. Mutta ihana kierros on kyllä ollut taas!
  Huiviohjeista valitsin alkuun perusmallin. Siitä on helppo sitten jatkaa myös tuohon revontuli malliin jota jo olen itsekkin katsellut netistä, mutta en tosiaan ole sitäkän uskaltautunut kokeilemaan. Nythän minulla on jo kahdet lähettämäsi pyöröpuikot niin voisi vaikka olla kaksi huivia samaan aikaan puikoilla. Ja todellakin alpaccalangat tulevat myös huivikäyttöön.
  Maidoton suklaakakku toimisi varmasti loistavasti myös muffinsseina! Täytyy ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Todella hieno paketti ja kaunista lankaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihana paketti! Taatusti tulee kyllä kaunis huivi tuosta langasta :)

  VastaaPoista
 5. Upea paketti! Ihania nuo rannekorut :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on todella kauniisti tehdyt korut. Pääsivät heti käyttöön.

  VastaaPoista
 7. Korut on kyllä niin upeita! :)

  VastaaPoista