keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Sny-paketti

Tässä siis kokonaisuudessaan saamani huhtikuun sny-paketti. Paketti sisältää: Kolme kerää Dropsin ihanaa alpaca lankaa, aivan ihanat itsetehdyt sukat, kissalle herkkua, Novitan koivuiset puikot, pätkis pussin, ja ohjeita herkkuihin ja malleja neulontaan.

 Pätkiskakku on aivan ihanaa, ja lapset tilasivatkin sitä jo eilen :-). Tänään ehdin sen tehdä. Ihanasti olit myös ajatellut minun ja vauvan maidottomuutta myös, maidoton suklaakakku meneekin kokeiluun seuraavaksi. Banaanilettuja en ole aiemmin kokeillut, mutta olen kuullut että moni näitä antaa jo vauvoille sormiruokailuun kokeiltavaksi, pehmeitä kun ovat syödä, kokeiluun ehdottomasti menevät. Meillä kaikki tykkäävät letuista, ja olenkin kokeillut nyt vissylettuja, kiva saada uusia reseptejä!

Täytyy tässä välissä myös mainita, että meidän 9kk "vauva" sai eilen ensimmäisen alahampaansa! Sitä onkin jo odoteltu kun muistelisin sisaruksilla hampaiden puhjenneen jo 6kk iässä. Äiti kyllä on kiittänyt hampaattomuudesta imetyksen vuoksi:-). Mutta kivahan se on päästä myös pesemään uutta pikku hammasta. 

Lisäksi sain ohjeita, joista heti kokeiluun meneekin Broken seed sukat. Tämähän kuulostaakin ihan helpolta ohjeelta! En ole kuin ihastellut näitä sukkaryhmässä, nyt kyllä uskallan kokeillakkin:-).

 Ja sitten aivan ihana pieni "äidin salaisuudet" rasia! Ihana! Ja todella pitkä kirje!!! Kortti on myös juuri minulle sopiva :-) Herkullinen muffinssi, tekstinä: "Oli kysymys mikä tahansa, vastaus on aina suklaa" tämä on niin totta! 

Nämä ihanat sukat ovat siis Lapinsukat! Ja todellakin, kyllä täällä vielä riittää villasukkakelejä:-), vaikka aurinko välillä jo pilkisteleekin.

Parini on askarrellut minulle näin ihanan pikku rasian!

Rasiasta paljastui kaiketonta Dammenbergin luomu Tummasuklaa&Karhunvadelma suklaata, nappeja ja kaunista nauhaa, ja todella söpöjä silmukkamerkkejä.

Nämä kauniitakin kauniimmat silmukkamerkit parini on ostanut eräältä taitavalta koruharrastajalta. Todella taitava onkin! Kauniita kuin koruja!!! Näille kuulemma saattaa tulla käyttöä siinä vaiheessa, kun saan uudet pyöröpuikot tositoimiin, vinkkasi parini:-). Jännää!

Vastailen vielä tähän loppuun kirjeessäsi olleisiin kysymyksiin. Meillä myös löytyy Pätkis-hulluja perheestä :-). Minä ja vanhin tytär pahimpina sellaisina :-). Pätkiskakkua olen kokeillut joskus, mutta siitä on kauan aikaa. Tyttäreni onkin ihan onnessaan nyt! Ja minä vain seuraan tällä kertaa vierestä kun muut syövät:-), ehkä lähden sillä aikaa ulkoilemaan vauvan kanssa, kun muut tuhoavat kakkua:-). Tai sitten on tehtävä tänään myös tuo maidoton ja gluteiiniton suklaakakkukin. Se on varmasti myös yhtä hyvää!!!

 Kysyit vielä, onko minulla taipumusta lankojen hamstraukseen? Voi kyllä!!! Se on "paha" tapani:-). Joudun ikäväkseni joskus aina "piilottamaan" keriä mieheltäni, joka ei pidä niistä juurikaan. Hän on kyllä saanut niihin tottua kun niitä tulee kyllä aina olemaan varastossanikin.

 Usein kyllä myös ostan kerän kerrallaan kulutettavaksi jotain tiettyä työtä varten. Mutta esim, seiskaveikkaa ja nalle lankoja on tullut myös hamstrattua jonkun verran kun niitä edullisesti tarjouksista on löytänyt:-). Kalliimpia lankoja tulee ostettua harvakseltaan, vaikka niistäkin ihania lemppareita löytyy. Ja juurikin kalliimpia lankoja tulee ostettua kerä kerrallaan ja tehtyä samantien.

 Oi, jos rikas olisin, niin varmasti perustaisin lankakaupan! Kyllä langat on niin ihania! Kiitos vielä kerran taas niin ajatuksella koodusta paketistasi! Kyllä taas piristi!!!

Näin ihanaa pätkiskakkua lapset saivat tänään koulun jälkeen. Ja oli kuulemma herkkua! Saa nähdä säästyykö huomiseksi ollenkaan:-).

13 kommenttia:

 1. Vetää hiljaiseksi, miten parit osaakaan kasata paketit todella hyvin ja se sisältö.
  Pätkiskakku on todella hyvää :P. Banaanilettuja pitänyt itsekin tehdä, mutta ei ole tullut banaaneja ostettua niin paljoa, että jokaiselle riittäisi :).

  Olihan se jo aikakin, että ensimmäinen hammas puhkeaa <3. Meillä puhkesi ensimmäiset kaksi hammasta jo, kun Leevi oli 4 kk:tta (vai jo aiemmin). Ja nyt on niin sievä hammasrivistö. Kohta kaikki tulleet. Ja ovat puhjenneet ei-perinteisesti. ns. järjestyksessä. Etuhampaat ensimmäisenä ja siitä järjestyksessään sivulle. Yleensä puhkeaa poskihampaat ennen kulmahampaita, niin miellä toisinpäin :D.

  VastaaPoista
 2. Sydämellinen ihminen tuon paketin takana, ihan erityisiä juttuja sinua ajatellen.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että onnistuin taas paketin kasauksessa ja se on Sinulle mieleen.
  Toivottavasti sukat on sopivat Sinulle. Elleivät ole, niin teiltä varmaan löytyy joku toinen käyttäjä?
  Tuo karhunvadelma-suklaa on hyvää. Tietysti ostin itsellenikin maistiaislevyn, ennen kuin kehtasin lahjaksi antaa :D
  Neulemallien ohjeethan voit tallettaa omaan kansioosi, vaikka omalle välilehdelleen ;)
  Pikkurasiassa on hyvä säilyttää jotain pikkutavaroita, ja tuossa isossa pakkauslaatikossahan mahtuisi asumaan vaikkapa niitä isompia neuletarvikkeita, puikkoja sun muita.
  Nyt alankin jo suunnata ajatuksiani toukokuuta kohden :)
  -SNY32-

  VastaaPoista
 4. Todellakin vetää hiljaiseksi!
  Minullakin mielessä olleet nuo banaaniletut. Nyt kyllä tulee tehtyäkin kun on oikein resepti paperilla, ei pääse unohtumaan :)
  Meilläkin vaan nuo banaanit aina tuppaa häviämään ennen kun ehdin aloittaa leipomaan.
  Kylläpä Leevillä on ihanasti puhjenneet hampaat jos vielä järjestyksessä! Ihana!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Margareeta, eikö olekkin! Ihanasti ajateltu paketti!

  VastaaPoista
 7. Sny 32, todellakin on täydellisesti sopivat sukat! Kiitos! Ja todellakin paketti on mieleinen! Suklaa on tosi hyvää...nam!
  Ohjeet menevät ilman muuta kansioon! Aion oikein sukkamestariksi ensi talvea varten:)
  Nämä sinun pakkauslaatikotkin on niin hyvin tehtyjä, ensimmäisen pakkauslaatikon mieheni omi jo omille tavaroilleen ennen kuin ehdin miettiä sille käyttöä:) tämä pakkauslaatikko menee kyllä minun käsityötarvikkeille :) ja tuonne pikkurasiaan talletan aina jotain pientä herkkua myös ajatellen tulevia kudontahetkiä.

  VastaaPoista
 8. Voi hyvät hyssykät, kuinka tuli vesi kielelle tuosta kakkupalan kuvasta. Melkein voin sen suussani maistaa.
  -SNY32-

  VastaaPoista
 9. Voi kun haluaisin tarjota :)
  Kyllä on huumaava tuoksu jääkaapissa kun on saanut vielä jähmettyä kunnolla. Teinityttöni sanoin " Tää on kyllä ihan parasta! Maistuu ihan yhtä hyvälle kuin kahvilan suklaakakku"

  VastaaPoista
 10. Niin ihana kokonaisuus on kyllä!

  VastaaPoista
 11. Paketti ihan huokuu lämpöä ja välittämistä!

  VastaaPoista