sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lokakuun Sny paketti!

Sain taas aivan mahtavan paketin salaiselta neuleystävältäni! Ihan ihmeissäni availin lasten kanssa tätä niin ihanaa pakettia:-). Tässä kuvia:

  Ihanan monipuolinen paketti!!! Suuret kiitokset sny!!!

Aloitetaan tästä syntymäpäivälahjasta :-). Sain ihanat tarjoiluastiat sokerille ja maidolle! Tässä myös ihana itsetehty liina alla. Ja ihana äiti teetä :-).


  I
Kauniit itsetehdyt kukkalapaset! Ja ovat juuri sopivat käteeni. Mutta saa nähdä jos en näitä saakkaan itselleni kun ovat myös juuri sopivat vanhimmalle tyttärelleni :-).


 Sitten täältä löytyi ohje lasten siililapasiin ja huovutettaviin naisten lapasiin. Ihanaa pörröistä lankaa noihin siileihin ja napit silmiin. Nuorempi tyttäreni ei kestä odottaa näiden valmistumista.Huovutettavat lapaset onkin minulle aivan uusi juttu. Saa nähdä osaanko huovuttaa oikein vai millainen yllätys pesukoneesta tuleekaan :-). Ihanan pehmoista tuo lanka on kutoa. Vielä kun sain näin upeat bling bling puikot!


Näin hienoja "työvälineitä" käsitöihin minulla ei aiemmin ole ollutkaan :-). Näitä kelpaa esitellä vieraillekkin. Vielä oli suklaasuukkoja, jotka lapset söivät heti parempiin suihin. Ja kissakin sai herkkuja :-). Ja kyllä maistui!!!


Ja mitä vielä...sny parini anopin itsetekemä kori. Tästä menee todellakin suuri kiitos anopillesi!!! Mistä ihmeestä arvasitkaan, että rakastan tuota koria! Menee minulla ehdottomasti käsityökoriksi. Olen jo monta vuotta haaveillut juuri tällaisesta säilytyskorista kun työpaikallani näitä näin. Ajattelin vain olevan minulle liian vaikeita tehdä ja siksi on jäänyt tekemättä. Nyt kyllä aion saada tehtyä näitä lahjaksi sukulaisilleni. Siispä kahvia juomaan :-).  


5 kommenttia:

 1. olen täällä odottellutkin milloin oikein laitat kuvaa! ihana kun kelpasi ja ilmoitahan jos se yksi kerä ei riitä huovutettuihn lapasiin (itsellä aina riittänyt naisten kokokoon 100g) niin laitan lisää lankaaa ;) anoppi tekee noita koreja ja sillä on yksi huone täynnä noita niin sain napata sieltä. ja noihin sinun lapasiin kokeilin ensimmäistä kertaa neulahuovutusta, vielä olisi harjoitteluun varaa :D se liina on bambulangasta kudottu tiskiräti sulle koe käyttöön, ensimmäisessä paketissahan laitoin sulle ohjeen ja lankoja ;)

  VastaaPoista
 2. Niin, meillä ollut niin kiireistä, ettei ole oikein ehtinyt tänne bloginkaan pariin.
  Nuo lapaset on todella nopea kutoa. Yhdessä illassa ja yössä kun vauva oli kipeänä valvoin ja kudoin toisen valmiiksi. Toinen vielä tekemättä. Laitan sitten kuvaa kun valmistuu. Ja kyllä uskon että yksi kerä riittää hyvin. Ai että sinulla on ahkera anoppi! On kyllä niin taitavasti tehty! Ja kaunis kuin mikä. Ja lapaset on tosi ihanat! Eikä mitään harjoittelun varaa:-) niin hienot on! Tiskirätti meni heti kokeiluun:-). Hyvin toimii!

  VastaaPoista
 3. Onko nuo puikot muuten minkälaiset kutoa? En viitsinyt avata pakettia ja kokeilla käteen, kannattaako ostaa itsellekkin, oli aika tyyriit kummiskin? T. Sny

  VastaaPoista
 4. On tosi hyvät kutoa. Kyllä suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Pitää siis hakea itselkekkin tuommoiset jemmaan :)

  VastaaPoista