lauantai 31. toukokuuta 2014

Vauvan odotusta.


Kuulumisia pitkästä aikaa.

Tässä on ollut aikalailla kiireistä elämänvaihetta. Mutta nyt on aikaa pysähtyä ja rauhoittua.

Odotellaan tosiaan uutta perheenjäsentä syntyväksi. Heinäkuun kuudes olisi laskettu aika. Nyt vain juuri sain totaalipysähdyksen sairaalakäynnin yhteydessä. Alkoi kovat supistukset, joiden vuoksi sitten kävimme sairaalassa. Viikkoja tosiaan on vasta 34+1. Sairaalassa sitten supistukset tulivatkin jo 3minuutin välein ja olivat kivuliaita. Lääkäri määräsi heti supistuskäyrän jälkeen supistuksia estävän lääkkeen. Ja lisäksi kaksi piikkiä lihakseen, jotka kypsyttävät vauvan keuhkoja. Vauvan olisi lisäksi hyvä pysyä vielä vatsassa turvassa ainakin viikolle 35 jos vain mahdollista. Ja tyytyväinen olinkin supistuslääkkeen tehosta. Lopetti hyvin kivuliaat supistukset sairaalassa vietetyn yön jälkeen.

Pääsinkin sitten kotiin sopivasti kun lasten koulut tänään päättyivät todistusten saantiin. Ihana olla kotona kyllä. Vaikkakaan ei ylhäällä pysty enää olemaan juurikaan. Sen verran haittaa nuo kivuliaat supistukset saivat aikaan.

 Nyt jos synnytys alkaisi niin enää sitä ei mitenkään esteltäisi vaan sitten tulisi synnytys. Kyllä nyt joudun sitten kovasti yrittämään pysyä vain lepoasennossa, jotta niitä viikkoja saataisiin vauvalle tarpeeksi ja säästyttäisiin tehohoidon tarpeesta. Nyt on siis aikaa myös kirjoitella tännekkin kuulumisia jatkossa vähän tiiviimmin. Mukavaa kesän alkua kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti