keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Marraskuun kosmetiikkasuosikit





Tässäpä marraskuun suosikki kosmetiikkaa. 

Liv Boxista saamani Lumenen silmänympärysvoide nousi  ihan parhaaksi tuotteeksi tässä kuussa. Tätä käytän joka päivä. 

Toinen ihanuus on Bliwin käsisaippua. Tässä on niin ihanan herkullinen mustikkainen tuoksu, että ostan tätä aina uudelleen ja uudelleen. Käsiä kun pestään ahkerasti, niin käsisaippuan tuoksu on kiva olla mieleinen. 

Kolmas suosikki on tämä Vaselinen vartalovoide. Itselläni on nyt pakkasten tultua iho taas atooppisen kuiva, niin päätin kokeilla tätä. On kyllä kosteuttava ja tuoksuu hyvälle. 

Haettiin juuri myös apteekista Ceralan voidetta uusi pullo vanhan tilalle. Nuorimmaisen atooppinen  iho tarvitsee myös nyt apteekin Ceralan voidetta. Koko kesä ja syksy menikin ilman tuota, mutta nyt on taas kova tarve ihon kosteutukselle. Tuolla Ceralanilla myös saan aina omatkin kädet kuntoon nopeasti, jos vesipesut pääsee kuivattamaan ihon ihan rikki. 

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Pitkävartiset sukat




Nyt ne on valmiit! Nimittäin nämä ihanat Anelma Kervisen suunnittelemat pitkävartiset tasaraita-Anelmaiset. 

Näin nämä Anelman omilla Facebook-sivuilla, ja päätin heti, että nämä on tehtävä. 

Tein siis näistä 36 koon sukat tyttärelle. Nämä oli helpot ja nopeat tehdä. Näissä on vielä hyvänä jujuna tuo rypytysominaisuus. Eli rypyttyy kivasti värivaihtojen kohdalta pohjepituiseksi, jos ei halua pitää pitkänä. Kyllä on uskomaton tuo Anelma, miten kauniita sukkia suunnitteleekaan. 

Näistä piti nyt ottaa kuvat heti illalla, kun valmiiksi sain, vaikka valaistus nyt ei ole ollenkaan kunnossa. Mutta huomenna lähtee käyttöön, niin pikaisesti sain nyt luvan napata kuvat. 

lauantai 12. marraskuuta 2016

Liv Box marraskuu 2016










*Yhteistyössä Liv Boxin kanssa.

Marraskuun Liv Box saapui. Täytyy sanoa, että ihana boxi onkin! 

Tämä on nyt kolmas tilaamani Liv Box. Olen siis päässyt jo tähän mennessä kokeilemaan hurjan monta tuotetta, joita en välttämättä itse olisi lähtenyt kaupasta ostamaan ja kokeilemaan. 

Monesti hieman kalliimpia tuotteita kun ei välttämättä raski ostaa kokeiltavaksi, jos vaikka tuote ei sitten itselle sovikkaan. Mutta tällä tavalla boxin kautta mukavasti pääsee kokeilemaan useampaa tuotetta edullisemmin. 

Sitten kun jokin tuote "kolahtaa" niin helposti sitten hankkiikin mielellään vähän kalliimmankin tuotteen. Tämä on myös mukava vaikkapa lahjaksi tilata. 

Katsotaanpas sitten mitä tuotteita tällä kertaa tulikaan. 

Näytekokona oli tuoksunäyte Flower by Kenzo-tuoksua. Tämä kukkaistuoksu on minulla joskus ollutkin käytössä. Tykkään kyllä.

 Lisäksi oli myös Atkinsin patukka, joka tosin hävisi parempiin suihin heti kun tätä availin. Maistui ihan suklaapatukalta, mutta patukka ei sisällä turhia hiilihydraatteja. 



LUMENE VALO 
Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide. 

Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus tuntuu silkkiseltä silmänympärysiholla tehden ihosta kosteutetun ja virkistyneen näköisen. Aamuin illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. 

Käyttö: Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle. Sopii kaikille ihotyypeille. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin luovuttajia, mineraaliöljyä ja hajusteita.

 Saatavana päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh 24,90€/15ml) 

Nyt minulla on kahta eri silmänympärysvoidetta. Mielenkiinnolla kokeilen eri vaihtoehtoja. Ihanaa tässä on myös tuo pumppupullo. Siisti ja helppo käyttää. 



SOSAR 
Sacred Forest Peat Mask 

Turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä, joko lisäämällä tai vähentämällä sitä ihon tarpeiden mukaisesti. Naamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä, sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Turve sopii viikoittaiseen käyttöön ja sitä voidaan käyttää kasvoilla, päänahalla ja vartalolla, terveen ja tasapainoisen ihon ylläpitämiseksi. 

Saatavana Hyvinvoinnin Tavaratalosta (www.hyvinvoinnin.fi) ja Hobby hallista (Ovh 46,90€/150ml)



KORRES 
White Tea Puhdistusgeeli 

Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti. Helposti huuhdeltava geeli jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon. Luonnonmukainen valkoisen teen uute sisältää runsaasti polyfenoleita, joilla on voimakas antioksidanttinen ja ihoa tasapainottava vaikutus. 

Käyttö: Hiero kevyesti kostealle iholle ja huuhtele runsaalla vedellä. Käytä kerran tai kahdesti päivässä. Dermatologisesti testattu, silmälääkärien testaama. 

Saatavana tavarataloista ja Korres-verkkokaupasta (korres.fi).(Ovh 24,50€/200ml)



SCHWARZKOPF 
GOT2B Glued Blasting Freeze Hiuskiinne 

Tämän luvataan sementoivan hiustyylisi paikoilleen! Hiuskiinne antaa äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Erittäin raikas tuoksu. 

Saatavana päivittäistavarakaupoista. (Ovh 5,90€/300ml) 

Tätä testasin, ja kyllä, paksut hiukseni jämähtivät kerrasta. Tämä tuote antaa tiukkaa pitoa, jos sitä tarvitsee. Tuoksukin on hyvä. Mikä ei tosiaan kaikissa hiuskiinteissä ole. 



DERMOSIL 
Huulikiilto Carnival Pink Dermosil

 Huulikiilto Carnival Pink antaa huulille raikkaan huolitellun ilmeen. Sisältämiensä aktiivisten ainesosien ansiosta huulikiilto myös kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa. 

Saatavana osoitteesta www.dermoshop.fi (Ovh n. 3,90€/13ml) 

Katsokaa nyt miten kaunis tuubi! Tykkään huulikiilloista ja rasvoista, joten tykkään tästäkin, vaikkakaan väri ei oikein minulle sovi. Mutta jos alle laittaa sopivaa huulipunaa ja tätä päälle niin hyvin toimii sekoitettuna toiseen tuotteeseenkin. Jos löytyy sopiva sävy niin hyvinkin voisin hankkia tätä eri sävyssä. 

Tässäpä kaikki tällä kertaa. Blogini mainosbannerin kautta pääset tutustumaan ja tilaamaan Liv Boxia. Tai osoitteesta www.livbox.fi