maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun kosmetiikkasuosikit




Tämän kuun suosikeiksi minulla nousi tuo ihanaakin ihanampi Moroccanoil hiusöljy. Riittoisa tuote ja ihana tuoksu. Paksuihin kuivahkoihin hiuksiini erittäin tarpeellinen tuote. Iso suositus tälle, jos et ole jo testannut!

Toinen suosikki on tämä Lumenen 3 in Micellar-puhdistusvesi. Tällä saa ihanan raikkaan ja puhtaan ihon vain yhdellä tuotteella. Nopeasti ja helposti. Iso suositus myös tälle.

Molemmat tuotteet sellaisia, joita varmasti jatkossa ostan lisää kun loppuu.

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Uudet kumisaappaat




Huomasin nämä lasten kumisaappaat XXL:n tarjouskuvastosta. Olihan ne ihan pakko hakea kun niin edullisesti sai. 

Hyvät ja tarpeelliset tuohon päivään, kun täällä satoi koko päivän. Edelliset olikin jo pienet. 

Nyt kannattaa kyllä hankkia vaikka jo seuraavaakin kokoa varastoon. Näillä hypittiin joka lammikkoon, ja hyvin toimii. 

perjantai 14. lokakuuta 2016

Kasvovoidekokeilua








Tilasin pitkästä aikaa kasvorasvaa ja silmänympärysgeeliä Yves Rocherilta. Nuorempana olen tilaillut enemmänkin tuotteita sieltä, joten nyt kosmetiikkainnostuksen puremana päätin taas kokeilla. 

Ja hei! Ei ollut ollenkaan turhaa tämä. Tosiaan en ole kasvorasvoja pitkiin aikoihin käyttänyt. Ainoastaan silloin tällöin kuivalle iholle apteekin perusrasvaa. Oli kyllä jo aikakin ottaa taas rasvapurnukat käyttöön. 

Varsinkin tämä silmänympärysgeeli teki minuun vaikutuksen heti ensikokeilulla. Pieniä ilmeryppyjä on jo tähän ikään asti ehtinyt tottakai tulla. Enkä ole oikein uskonut voiteiden tehoavan niihin.

 Nytpä kyllä ainakin vähän harmittaa, etten ole aiemmin tuota silmänympärysihoa päivittäin hoitanut. Kyllä niistä varmasti ainakin jotakin apua on. 

Heti ensikokeilun jälkeen tuo tuote teki silminnähden jotakin pienille rypyille ja siloitti ilmeisen hyvin huonosti nukutun yön silmäpusseja. Tyttären mielestä ainakin, kun ensin kokeilin muutaman tipan toisen silmän ympärykselle. Pakkohan tämä nyt on ottaa aamurutiiniksi aamuihin. Ei edes vie paljon aikaa muutaman tipan levittäminen.

HYDRA VE'GE'TAL
 Raikastava geeli silmäpusseja vastaan

Tuoteselosteessa sanotaan: 

Raikastava geeli silmäpusseja vastaan . Kosteuttaa ja virkistää ihoa tehokkaasti.

 Todettu tulos: 
Silmäpussit näyttävät pienemmiltä ja katse levänneeltä. 

Kasvorasvaksi valitsin tämän ihanan kermamaisen hoitovoiteen. Tässä ei tuo hajukaan mikään paha ole. Kasvovoiteissa tykkään siitä, että voiteen haju on neutraali tai tuoksuu hyvälle. Tästä en vielä oikein osaa sanoa tykkäänkö tuoksusta vai en, mutta pitää vielä kokeilla pidempään. Kosteuttaa ainakin todella hyvin. 

HYDRA VE'GE'TAL 
Tehokkaasti kosteuttava hoitovoide 24h

Tuoteselosteessa sanotaan: 
Iho saa tehokkaasti kosteutta koko päivän ajaksi. Iho on heleä ja pehmeä. 

Lisäksi paketissa tuli myös kolme minituotetta. Näitä on aina myös kiva testata. 

Hajuvettä jo kokeilin. Alkutuoksu oli mielestäni aivan liian voimakas ja päänsärky meinasi iskeä. Mutta iltaan mennessä yllätyin miten ihanaksi tuoksu muuttui iholla. Oikein hyvä ja miellyttävä jälkituoksu.

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Liv Box lokakuu 2016








Nyt on lokakuun Liv Boxin aika. En ehtinyt heti tätä hakea, vaan ehdin saada viestin Liv Boxilta, jossa pahoiteltiin paketissa sattuneeseen kömmähdykseen. Paketissa kaikki tuotteet ovat matka /näyte kokoisia ja ilmeisesti tämä sitten oli se tälle kerralle sattunut virhe. 

Viime paketti oli mielestäni niin ihana, joten tämä ei minua haittaa. Innolla odottelen ensi pakettia. Tuotteet mitä tässä on, ovat minulle melkein kaikki uusia ja mielelläni näitä testailen. Aloitetaan siis tuotteiden esittely. 


MOROCCANOIL 
Treatment Hoitoöljy 

Saat silkkiset, kiiltävät ja terveet hiukset, jotka olet aina halunnut. Moroccanoil Treatment-hoitoöljyä voidaan käyttää hoitavana, muotoilevana ja viimeistelevänä hiustuotteena. Se sisältää antioksidantti-rikasta arganöljyä ja kiiltoa lisääviä vitamiineja. Tämä hiustenhoidon täydellisesti uudistava hoitoöljy selvittää takkuja, nopeuttaa kuivumista ja lisää kiiltoa - tuloksena ravitut, helpommin käsiteltävät ja sileät hiukset jokaisen käyttökerran jälkeen.

 Saatavana parturi-kampaamoista ja Stockmann- tavarataloista. (Ovh n.49 € / 100ml)

 Tämä tuote olikin paketissa minulle kiinnostavin tuote tuon seuraavan tuotteen lisäksi. Täydelliseltä kuulostaa ja todella mielelläni tätä testaillaan. 



LUMENE LÄHDE 
Pure Arctic Miracle 3 in 1 Micellar-Puhdistusvesi 

Tehokkaasti kosteuttava 3-in-1 puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. 

Käyttö:

 Pyyhi kasvot puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella tai käyttää erillistä kasvovettä. 

Tulos: 

Täydellisen puhdas, raikas ja miellyttävän tuntuinen iho, joka on kosteutettu ja säteilevä. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin luovuttajia, mineraaliöljyä ja hajusteita. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. 

Saatavana kolmessa eri koossa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh 9,90 / 250 ml)

 Tätä testasin eilen illalla ja tänä aamuna. Ensivaikutelma on kyllä huipputuote. Helpommaksi ei voi ihonpuhdistus käydä, jos tämä tuote toimii näin hyvin. Kiireisten aamujen pelastus ehdottomasti. Minusta tuntuu, että tämä tulee jatkossa meillä isoimmassa koossa tyttöjen ja minun päivittäiseen käyttöön. 



TRESEMME' 
Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke. 

Suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta suihkuttamalla hiuksiin runsaasti Tresemme'n Heat Defence Styling-muotoilusuihketta ennen föönaamista ja lämpömuotoilua. Näin hiukset jäävät kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi. Lisäksi kosteuden lukitseva vitamiinikoostumus auttaa ehkäisemään hiusten haurastumista ja veltostumista. 

Saatavana Prismoista sekä hyvin varustelluista tavarataloista. (Ovh n. 2.50 € / 60 ml) 

Tämän annoin heti vanhemmalle tyttärelle, sillä itse en usein föönaile enkä kiharra. Mutta tyttärelle menee tämä käyttöön. 



PALMOLIVE 
Smooth Delight Suihkusaippua 

Suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta ja 100%:sen luonnollista macadamiapähkinäöljyä sekä kookosuutetta. Sen samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoasi jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Kätevä matkakoko vaikka sporttikassiin! 

Saatavana päivittäistavarakaupoista. (Ovh 1,79 € / 250 ml) 

Kiva kokeilla tätäkin. Meillä käytetään kyllä Palmoliven suihkusaippuoita jatkuvasti, joten käyttöön tulee. 



IBERON 
häivytyssivellin

 Liv Boxin You Tube-kanavalta osoitteesta www.youtube.com/user/livboxfi löydät suositun NUDE-blogin Erikan vinkit kauniin silmämeikin tekoon häivytyssivellintä käyttäen. 

Täytyykin täytyykin käydä kurkkaamassa Erikan vinkit tuolta.



 L'ORE'AL PARIS
 Pure Clay Purify Kasvonaamio Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa sekä poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. 

Tuotetta levitetään ohut kerros puhdistetulle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois haalealla vedellä. Iho tuntuu välittömästi ihanan puhtaalta ja raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Saatavana vähittäistavarakaupoista. (Ovh 9,90 € / 50 ml) 

Tämän oli ilmeisesti tarkoitus tulla pakettiin isommassa koossa, mitä muista blogeista kävin lukemassa. Nyt tuli siis tuo yhden kerran näyte. Kiva on kuitenkin kokeilla tätäkin. 

Lisäksi toinen näyte boxissani oli Vichy Purete' Thermale- puhdistusgeeli (Ovh. 16.50 € / 200 ml) 

Saatavana apteekeista.

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntain suklaaherkku




Ihanaa, sunnuntai. Sairastelupäivät alkavat meillä nyt helpottaa. Ensin sairastelivat lapset vuorotellen. Sitten sairastuin minä.  Itse olen ollut todella rajun yskän kourissa, ja ei ole meinannut millään loppua tämä.

 Kylmät tuulet eivät tietysti helpota yskää, mutta ulkona on silti lasten kanssa käytävä, vaikka itse olisi kuinka kipeä. Siksi varmasti tämäkin flunssa on pitkittynyt taas näin pitkään. 

Olen myös ahkerasti silti yrittänyt kutoa, vaikka pientä taukoa onkin tämän sairastelun myötä tullutkin. Ensimmäinen tilaustyöni on puikoilla, ja olen siitä erityisen innoissani. Ensi yönä on tarkoitus kutoa useampi tunti. Tämä päivä kun menee ulkoillessa, ruokapuuhissa ja kakun suunnittelussa. Taas kun on myös se aika vuodesta, kun alkaa olla synttäreitä tiedossa. 

Maisteltiin tätä uutta Maraboun Oreo täytteistä suklaata. Tämä on iso levy, ja paksu keksitäyte sisällä. Joten tästä levystä riittää herkkua isommallekkin joukolle. Lasten herkkua on tämä. Tätä kannattaa varata vaikkapa juuri lasten synttäreille yhdeksi tarjottavaksi. 

Itse ehkä kuitenkin suklaanhimossa valitsen suklaan, missä ei ole keksiä näin paljon seassa. Mutta lasten suosikiksi tämä nousi.