torstai 28. toukokuuta 2015

Lankaostoksia

Tässäpä nämä viimeisimmät lankaostokseni. Kävin siis ostoksilla Itäkeskuksen Tikatassa. Sieltä ostin nämä Mandarin Petit langat tyttären poikkiraitajakkuun. Pohjaväriksi valkoinen ja raidoiksi pinkki ja harmaa. 

Nyt ei siis tarvitse enää käydä nappiostoksilla, kun sny:ni lähetti yllätyksenä juuri sopivat napitkin :) 


Lisäksi pyysin tiskirätti lankaa, ja tuo Bamboolino lähti kokeiluun. Harmikseni vain tämä kestää pesua 30 asteessa, ja huomasin katsoa vasta kotona. Pestävät tiskirätit tykkään pestä ainakin 60 asteessa niin saa nähdä mitä tälle käy. Kokeilen. 


Nyt siis kovin kiireinen koululaisten viimeinen kouluviikko menossa. Kohta siis vielä asioille, opettajille lahjat ym.


Saatiin vasta yksi poika kotiin Itävallan pelireissulta ja nyt on mies viemässä häntä lentokentälle uudelle pelireissulle :) !  Töissä menee sitten myöhempään niin itselleni jää toisen pojan kuskaus peliin illalla. Mutta kylläpä on ihana kesäinen ilma taas tulossa! Ihanaa kesän alkua kaikille! 

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Sny-postia

Postilaatikosta tipahti juuri postia sny:ltäni! Kyllä, näitä meillä juuri tarvitaan! Kiitos! Suuresti ihmettelen kyllä, että miten ihmeessä keksit lähettää juuri nyt näitä nappeja? Ethän voinut millään tietää eilisestä lankakauppa reissustani:-) Sillä kävin eilen ostamassa langat tyttären kesäiseen poikkiraitajakkuun. Siihen tarvitaan 3 nappia, jotka vielä jätin hankkimatta. Nämä napithan sopivat siihen loistavasti! Heinäkuussa sitten nämä servetit myös pääsevät käyttöön:-). 

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Toukokuun sny-paketti

Näin runsaan toukokuun sny-paketin hain postista jo viime perjantaina. Viikonlopun matkakiireiden vuoksi ehdin vasta nyt teille pakettia esittelemään. 

 Sain kerän juhlavaa Alize huivilankaa ja aivan ihanat puikot huivia varten. Nyt pääsenkin jo huomenna näitä testaamaan.

Sain kauniin kortin ja miten uskomattoman nättejä rannekoruja! Meille jokaiselle tytölle omansa. Nämä on ihanat! Lapin lemmenjuoma teetä. Kaunis kynsiviila meni vanhemmalle tytölle:-). Puisia nappeja. 

Tämä pienen pojan juhlakravatti on sny-parini oman pojan entinen. Tämä siis paketissa kierrätettyä, tykkään! Kohtahan meillä onkin jo edessä party time! Heinäkuun alussa poikamme täyttää vuoden ja heti perään vanhin tytär jo 17. Nämä muffinssivuoat myös siis erittäin tarpeellisia!

Näin monta ihanaa huiviohjetta sain, nyt on kyllä valinnanvaikeus mikä lähtee ensimmäiseksi "hienommaksi" huivikokeiluksi. Tai itseasiassa jo päätinkin sen. Näissä oli myös mukana vaikeampia malleja, joita olen itsekkin jo tutkinut netistä, mutten uskaltautunut kokeilemaan. Saa nähdä joudunko nyt heti "huivineuloosiin" :-). Siltä ainakin uhkaavasti näyttää, niin kivoilta nuo ohjeet tuntuvat, jos vain taidot riittävät. Parini oli laittanut myös ohjeen miehen kravattiin ja solmimisohjeita. Täytyykin kokeilla niitä myös. 

Tähän sain ohjeen etsiä itselleni mieluisen ohjeen vaikkapa netistä. Saa nähdä millaisen keksin :-)Kylläpä oli taas niin ihana ja mieluinen paketti! Suuret kiitokset tästäkin paketista ihana sny:ni!!!

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä

Kyllä taas tulee kyynel silmäkulmaan kun heti aamutuimaan saa näin ihania lahjoja! Tytär oli tehnyt äidille reseptikirjan :-)
 Ja nämä kupongit...voiko söpömpää olla...
  Poika oli tehnyt koulussa näin kauniin liinan, jota voi käyttää pöytäliinana tai käsipyyhkeenä. Ja ihanan sydänkortin :-)
Oikein ihanaa äitienpäivää ihan jokaiselle äidille ja mummulle!!!

tiistai 5. toukokuuta 2015

Tuubihuivi tyttärelle

Ostin pari kerää tätä ihanaa teetee primanova lankaa.Tein tyttärelleni tuubihuivin prinsessajuttu blogin,  Paloma -tuubihuivi lapselle ohjeella. täältä ohje

Tästä jäi lankaa vielä toiseen samanlaiseen. Puikoilla siis tulossa veljeni tyttärelle samanlainen :-)                        Ohje: Tuubihuivi lapselle, Luo 22 s. *Neulo 2o, 1o kiertäen, 1n*. Toista *-*, kunnes jäljellä on 2s. Neulo 2o. Toista sama myös nurjalla puolella. Neulo huivi noin metrin mittaiseksi ja päättele silmukat. Yhdistä lopuksi päät ja päättele langat.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Kirpparilöytöjä

Tehtiin viime torstaina kierros kirpparille. Ja pakko hehkuttaa taas näitä löytöjä. Kevät takkia lähdettiin etsimään, mutta sopivaa ei tällä kertaa löytynyt. Paljon muuta kivaa kuitenkin, kuten tämä lelu, joka on jo kovassa käytössä.

Eikös ole söpö tämä Nemo body?

Hyväkuntoiset vähänkäytetyt kävelykengät. Meillä todennäköisesti lähdetään kesään mennessä kävelemään,  niin kesäkengät on hankittava kyllä vielä ihan uudet. Nyt jo niin kova yritys seisomaan ilman tukea. Kesällä varmaankin kova meno päällä :-)

Nämä Me&I vaatteet on kyllä niin ihania! Mitä uutena olen katsonut niin aikas tyyriitä vain, kun kokokin muuttuu tiuhaan tahtiin. Päätin siis tehdä jatkossa myös yhtä hyviä löytöjä eri kirppareilta.

Tämäkään merkki t-paita ei maksanut juuri mitään.

10-vuotias poikani kysyi, josko löytäisin hänellekkin jotain kivaa, ja löytyihän sieltä:-)vieläpä mieluinen T-paita kesäksi. Todellakin nämä kaikki maksoi yhteensä vain 11.50€! Nyt jää sitten ylimääräiset rahat säästöön lankavarastojen kartuttamiselle, mitä näistä olisi mennyt kaupassa ostettaessa ;-)

perjantai 1. toukokuuta 2015

Banaaniletut

Tänä aamuna testattiin salaiselta neuleystävältäni saatua maidotonta banaanilettu ohjetta! Ja kylläpä tuli hyviä! 

  
Tässä pienin sai maistella ensimmäiset maistiaiset   banaaniletuista. Käännellään ja puristellaan, mutta kaikki meni suuhun pienellä avustuksella :-). Kylläpä oli hyvää! Myös muiden mielestä! Näitä tehdään toistekkin!