torstai 30. huhtikuuta 2015

Parini välimuistaminen


Sain sny-pariltani ihanan välimuistamisen näin vapun kunniaksi. Ihana muumi kortti väritettäväksi! Meidän pienikin on jo kova muumi fani :-). Lapset rakastavat ilmapalloja! Vaikka ikää tulee lisää, niin silti on aina kiva leikkiä niillä. Kiitos paljon parilleni!!! 
  

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Sny-paketti

Tässä siis kokonaisuudessaan saamani huhtikuun sny-paketti. Paketti sisältää: Kolme kerää Dropsin ihanaa alpaca lankaa, aivan ihanat itsetehdyt sukat, kissalle herkkua, Novitan koivuiset puikot, pätkis pussin, ja ohjeita herkkuihin ja malleja neulontaan.

 Pätkiskakku on aivan ihanaa, ja lapset tilasivatkin sitä jo eilen :-). Tänään ehdin sen tehdä. Ihanasti olit myös ajatellut minun ja vauvan maidottomuutta myös, maidoton suklaakakku meneekin kokeiluun seuraavaksi. Banaanilettuja en ole aiemmin kokeillut, mutta olen kuullut että moni näitä antaa jo vauvoille sormiruokailuun kokeiltavaksi, pehmeitä kun ovat syödä, kokeiluun ehdottomasti menevät. Meillä kaikki tykkäävät letuista, ja olenkin kokeillut nyt vissylettuja, kiva saada uusia reseptejä!

Täytyy tässä välissä myös mainita, että meidän 9kk "vauva" sai eilen ensimmäisen alahampaansa! Sitä onkin jo odoteltu kun muistelisin sisaruksilla hampaiden puhjenneen jo 6kk iässä. Äiti kyllä on kiittänyt hampaattomuudesta imetyksen vuoksi:-). Mutta kivahan se on päästä myös pesemään uutta pikku hammasta. 

Lisäksi sain ohjeita, joista heti kokeiluun meneekin Broken seed sukat. Tämähän kuulostaakin ihan helpolta ohjeelta! En ole kuin ihastellut näitä sukkaryhmässä, nyt kyllä uskallan kokeillakkin:-).

 Ja sitten aivan ihana pieni "äidin salaisuudet" rasia! Ihana! Ja todella pitkä kirje!!! Kortti on myös juuri minulle sopiva :-) Herkullinen muffinssi, tekstinä: "Oli kysymys mikä tahansa, vastaus on aina suklaa" tämä on niin totta! 

Nämä ihanat sukat ovat siis Lapinsukat! Ja todellakin, kyllä täällä vielä riittää villasukkakelejä:-), vaikka aurinko välillä jo pilkisteleekin.

Parini on askarrellut minulle näin ihanan pikku rasian!

Rasiasta paljastui kaiketonta Dammenbergin luomu Tummasuklaa&Karhunvadelma suklaata, nappeja ja kaunista nauhaa, ja todella söpöjä silmukkamerkkejä.

Nämä kauniitakin kauniimmat silmukkamerkit parini on ostanut eräältä taitavalta koruharrastajalta. Todella taitava onkin! Kauniita kuin koruja!!! Näille kuulemma saattaa tulla käyttöä siinä vaiheessa, kun saan uudet pyöröpuikot tositoimiin, vinkkasi parini:-). Jännää!

Vastailen vielä tähän loppuun kirjeessäsi olleisiin kysymyksiin. Meillä myös löytyy Pätkis-hulluja perheestä :-). Minä ja vanhin tytär pahimpina sellaisina :-). Pätkiskakkua olen kokeillut joskus, mutta siitä on kauan aikaa. Tyttäreni onkin ihan onnessaan nyt! Ja minä vain seuraan tällä kertaa vierestä kun muut syövät:-), ehkä lähden sillä aikaa ulkoilemaan vauvan kanssa, kun muut tuhoavat kakkua:-). Tai sitten on tehtävä tänään myös tuo maidoton ja gluteiiniton suklaakakkukin. Se on varmasti myös yhtä hyvää!!!

 Kysyit vielä, onko minulla taipumusta lankojen hamstraukseen? Voi kyllä!!! Se on "paha" tapani:-). Joudun ikäväkseni joskus aina "piilottamaan" keriä mieheltäni, joka ei pidä niistä juurikaan. Hän on kyllä saanut niihin tottua kun niitä tulee kyllä aina olemaan varastossanikin.

 Usein kyllä myös ostan kerän kerrallaan kulutettavaksi jotain tiettyä työtä varten. Mutta esim, seiskaveikkaa ja nalle lankoja on tullut myös hamstrattua jonkun verran kun niitä edullisesti tarjouksista on löytänyt:-). Kalliimpia lankoja tulee ostettua harvakseltaan, vaikka niistäkin ihania lemppareita löytyy. Ja juurikin kalliimpia lankoja tulee ostettua kerä kerrallaan ja tehtyä samantien.

 Oi, jos rikas olisin, niin varmasti perustaisin lankakaupan! Kyllä langat on niin ihania! Kiitos vielä kerran taas niin ajatuksella koodusta paketistasi! Kyllä taas piristi!!!

Näin ihanaa pätkiskakkua lapset saivat tänään koulun jälkeen. Ja oli kuulemma herkkua! Saa nähdä säästyykö huomiseksi ollenkaan:-).

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Uusi kirjani

 


Olihan minun tämä kirja sitten tilattava. Tänään sain postista. On kyllä nopeasti selattuna juuri niin ihana kirja kuin osasin odottaakkin. Eikä vähiten kauniista kuvista, ohjeista ja omista kertomuksista johtuvaa. Minusta on aivan ihana lukea myös Johannan blogia. Pitkään olen seurannut ja jatkossakin aion jatkaa lukemista. Tänään otan tämän kirjan ehdottomasti iltalukemiseksi. Äidilleni tässä välissä sen verran viestiä, että kierrätän kyllä tämän sinulle myös :-) Tuo Kaisla-neule kyllä houkuttaa kovasti. 

Ihanaa olla taas terveenä. En kyllä muista milloin viimeksi sairastin näin kovasti. Parin päivän päänsäryllä alkoi. Sitten olinkin seuraavan illan villasukat jalassa, kolmen täkin alla ja silti tärisin läpijäässä. Yleensä ei kuume helposti nouse edes 38. Mutta nyt nousi 39.8. Onneksi meni suht nopeasti ohi kuitenkin, eikä ihme kyllä tarttunut lapsiinkaan. Tällä kertaa siis säästyttiin pelkällä äidin sairastelulla. 

Kävimme myös hakemassa todella ihanan Sny-paketin. Kuvailen tänään ja laitan huomenna tänne blogiin :-) Voin vain kertoa, että aivan mahtavan paketin sain taas kerran! Ihanaa päivän jatkoa kaikille!
  




torstai 9. huhtikuuta 2015

Sny postia


Täällä ollaan kärvistelty kovan kuumeen kourissa. 
Mutta yllätys muistaminen snyltäni piristää aina :-)
Suurkiitokset sny:ni!