lauantai 20. joulukuuta 2014

Ihana viimeinen sny-paketti!


Nyt on viimeisen sny-kierros paketin aika. Eilen sain pakettikortin, ja olihan sitä pakko vielä lähteä tytön kanssa postiin vielä illalla hakemaan:). Jännitti, sillä nyt paljastui kuka näiden mahdottoman ihanien pakettien takana oikein onkaan!Ja tässäpä taas ihanuuspaketin sisältöä:-)

Paketti sisältää, ihanan paljastuskortin:-), Eiran langat ohjelehden, neljä kerää teetee pallas lankaa, rentouttavaa jalkakylpysuolaa, jännät sukkapuikkojen päät, nyt pysyy sukkapuikot hyvin tallessa:-). Ja ihanaa nauhaa "Hand Knitted" tekstillä! Tulee käyttöön seuraaviin lahjatöihin!!
Jalkasuola tulee kokeiluun heti sunnuntaina kun olen saanut huomiset lasten koulubuffet leivonnaiset ym. Tehtyä. Sunnuntaina ehtii sitten hemmotella itseäkin kera jalkakylvyn:-). Taidan ottaa tytöt ainakin mukaan tuohon. Samalla voisi vaikka taas kynsiäkin lakkailla. Joululoma voi siis tytöilläkin alkaa kotona jalkakylpy hemmottelulla.
Ja mitä ihania lankoja!!! Kiitos ihana Sny parini! Olet yllättänyt minut paketti paketilta ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen jokaiseen pakettiin! Eilen vierailin jo blogissasi ihailemassa niin hienoja töitäsi! Tänään tulen uudelleen. Ja tiedän jo mitä aloitan näistä pallas langoista tekemään:-) sain vinkin blogistasi! Ja kuka paljastuikaan ihanaksi sny-parikseni? Hän on  lankojajakissankarvoja